Fitbit en Strava uitgelegd: Hoe om te synchroniseren met uw training en fitness gegevens

0
3871

Voor deze twee fitness-giganten samen werken aan uw workouts
Dinsdag 22 November 2016

Door James Stallen
@stablesjames

Dinsdag

22 November 2016

Door James Stallen
@stablesjames

Strava is hier favoriet op de Wareable team en het is uitgegroeid tot een must-have app voor hardlopers en fietsers. Als een resource voor het bijhouden, te vergelijken, te studeren en jezelf uitdaging het is een essentieel fitness app en merken als Fitbit en Garmin hebben gehad om zich open te stellen Strava.

Fitbit nu ondersteunt twee-weg integratie met Strava. Dat betekent dat wanneer je de deur uit loopt met uw fitness-tracker van de sessie verschijnt binnen uw Strava trainingen, en u kunt controleren hoeveel u records gebroken op je wekelijkse route.

Essentieel leesvoer: Fitbit Toeslag 2 review

Maar misschien nog beter, als je op een Strava de training van uw stappen en calorieën tellen in Fitbit ‘ s dagelijkse doelen. Als je ooit gefrustreerd door het verbranden van een duizend calorieën draait, maar het niet krijgen van het tegoed op de Fitbit, dit is het antwoord.

Volg deze stappen voor het aansluiten van Fitbit en Strava samen, en het krijgen van uw fitness-gegevens werken tussen de twee.

Hoe te verbinden Fitbit naar Strava

Fitbit and Strava explained: How to sync your workouts and fitness data

1. Link-up

U kunt knoeien in de dashboards van beide apparaten, maar de eenvoudigste manier is om het hoofd naar de speciale pagina en klik op de connect-knop.

2. Log in op Strava

U zult worden gevraagd om in te loggen op uw Strava-account. Type hier uw gegevens in, of kies om in te loggen en via Google.

3. Toestaan

Je moet dan om toelating Strava om verbinding te maken met uw Fitbit-account. Zodra dat is gedaan krijg je een herinnering van de soorten gegevens die worden gedeeld.

Je kunt alleen een GPS-bijgehouden activiteiten synchroniseren van Fitbit op Strava. In de eerste plaats, dat betekent dat het maken van wandelingen en algemene dagelijkse activiteiten worden niet weergegeven in Strava, noch fitness, bijvoorbeeld. Het fietsen of hardlopen. Het betekent ook dat je moet gebruik maken van een Fitbit Stijging of een aangesloten GPS-route activiteit op Fitbit Opladen van 2 of Fitbit Blaze.

Handmatig delen trainingen met Strava

Historische activiteit zal ook niet worden automatisch geüpload, dus als je hebt een grote run ingelogd in je Fitbit-account dan pech. Maar niet zo snel: u kunt exporteren loopt van je Fitbit web dashboard en plaats ze in Strava.

Fitbit and Strava explained: How to sync your workouts and fitness data

1. Log in Fitbit

Log in op uw Fitbit dashboard en klik op Activiteiten uit de lijst. U moet mogelijk een trawl is een beetje als elke training is hier opgenomen – dat typeert de reden waarom Fitbit gebruikers willen wellicht gebruik van Strava in de eerste plaats.

2. Bekijk een training

De Activiteit van de Geschiedenis, het vinden van een training die u wilt exporteren en klik op de Detailsknop, toont het volledige overzicht van uw training.

3. Export

In de rechterbovenhoek zijn de drie punten. Klik deze aan en kies voor Exporteren als TCX-bestand uit het menu dat verschijnt.

4. Hoofd naar Strava

Ga naar de Strava dashboard, log in en ga naar de plus-knop in de rechterbovenhoek. Klik op en kies Upload Activiteiten en kiest u vervolgens Bestand in het menu aan de linkerkant.

5. Laad uw TCX bestand

Klik op bladeren en upload het TCX-bestand dat u zojuist gewonnen uit de Fitbit site – waarschijnlijk in de map downloads. De run zal dan worden geladen in uw Strava stream.

Dit zijn de belangrijkste manieren waarop de Strava en Fitbit apps werken samen. We verkennen van meer manieren om te gaan met en het extraheren van gegevens in de komende weken, dus zijn zeker check back voor hen.