Få Yoga 910 Star Wars Edition för $911

0
111

Av

Louis Ramirez
|
December 22, 2017 01:53 pm

  • MER

Tunn, kraftfulla, och nu ståta med en blank Star Wars-tema lock, Yoga 910 Star Wars Edition laptop är varje sci-fläkt fläkt dröm laptop.

lenovo laptops

För en begränsad tid, Lenovo erbjuder både sitt Rebel Alliance och Galaktiska Imperiet bärbara datorer för $910.79 via kupong koden “LASTMINUTE8”. Att priset även slår Best Buy ‘ s nuvarande affär, som erbjuder upp dem på $999 varje. (Den bärbara datorer regelbundet sälja för $1,299).

Köp på Lenovo

Vanliga (icke-Star Wars-märkta) Yoga 910 vann vår Editors’ Choice award för att pressa gränserna för en 2-i-1 bärbar dator och som ger mer än 10 timmars batteritid. Dessa Star Wars modeller som är liknande, men nu kommer med Star Wars-märkta konstverk på sitt lock.

Förutom att den är glansig, Gorilla Glas lock, den bärbara datorn har även ett klockarmband-som gångjärn som gör att du kan använda den i flera lägen. Nästan bezel-gratis display ger dig också mer skärmyta än din vanliga bärbara datorn utan att ta upp extra utrymme.

I form av specifikationer, bärbara datorer har en 13.9-tums 1080p IPS multi-touch-LCD, 2.7 GHZ Core i7-7500U processor, 8GB RAM och 256GB PCIe SSD.

Om du behöver mer makt, step-up modell gifter sig samma CPU till en 3840 x 2160 UHD-LCD, 16 gb RAM, och en 512GB PCIe SSD för $1,299.99 via kupong “USETHEFORCE” (en minskning från sek 1,729.99). Här kupongen bara är giltig på de UHD-modellen.

Lenovo inte lista sin semester deadline för frakt online, men det är inte troligt att dessa datorer kan fartyget i tid för leverans till Jul. Men om du ger detta som en gåva, är chansen att du kommer mottagaren att bli peppad nog att de kommer inte ihåg att det var ett par dagar sen.

  • Bästa Semestern Laptop Erbjudanden
  • 8 Amazon Gåvor Än Kan Fortfarande Komma fram till Jul
  • 13 Måste-Ha Tillbehör för en Ny Bärbar dator eller Tablet pc