Withings rebrands til Nokia, og ønsker at ændre, hvordan du taler med din læge

0
110

MWC 2017: Nokia fordobler ned på sundhed
Søndag 26 Februar 2017

Af Hugh Langley
@hughlangley

Søndag

26 februar 2017

Af Hugh Langley
@hughlangley

Efter køb Withings sidste år, og gør det til en vigtig del af dens Digital Sundhed forretning, og Nokia har annonceret at det kommer hele vejen: starter denne sommer, Withings produkter vil blive relanceret under navnet Nokia.

Det er noget af en big deal, og vil omfatte hele tech pantheon: fitness trackers, smart skalaer, hjem kameraer, blodtryk skærme – partiet. Som du kan se på billedet ovenfor, selv Withings Stål HR vil snart blive Nokia Stål HR.

Potentielt mere spændende er større tryk i forbindelse sundhed, at Nokia gør. Selskabet har også planer om at lancere sin Patient Care Platform, som har til formål at fremme en bedre udveksling af sundhedsdata mellem patienter og læger.

Via enheder, der er sluttet, sundhedspersonale vil være i stand til at fjernovervåge patienter med kroniske tilstande over tid og derfor kan give mere effektiv, målrettet pleje, ophæve unødvendige ture til lægen. Eller i det mindste det er den teori.

Læs dette: Kan en bærbar virkelig gøre dig roligere?

Withings – snart at være Nokia – enheder som sin blood pressure monitor og Thermo termometer vil synkronisere med Sundhed Mate-app, og at oplysningerne vil indgå i den bredere Patient Care Platform, hvis brugerne tillader det. Platformen er i øjeblikket ved at blive afprøvet ved den BRITISKE National Health Service til bedre at forstå, hvordan fjern-overvågning kan medvirke til at sænke forhøjet blodtryk.

Endelig Nokia er også kommer til at redesigne (samt rebrande) Withings Sundhed Mate app til sommer med nye coaching programmer, der vil vare otte uger, og fokusere på et mål af dit valg. Det vil også gøre det lettere at tilføje enheder og udveksle data med andre, siger selskabet.

Det er indlysende, at Nokia ser en lys fremtid i forbindelse sundhed, og bringe alle sine ejendomme under samme navn – en, der allerede er almindeligt anerkendt – synes at være et smart træk. Ser ud til vi er ved at få en Nokia smartwatch efter alle…

Withings launches all-out health platform as it rebrands itself to Nokia