Uge i bærbare tech: Huawei Se 2, ny VR headset og store bærbare salg

0
98

Vi tager os tid til at analysere uge i bærbare tech ​Week in wearable tech
Lørdag Den 4 Marts 2017

Af James Stalde
@stablesjames

Lørdag

4 marts 2017

Af James Stalde
@stablesjames

Messer dominere tech world, men deres magt og indflydelse er aftagende i en alder af tech super-brand. Store virksomheder i stigende grad foretrækker at annoncere produkter uden for larm af en stor tech-show, og det var slim forskningsdata på MWC i år.

Den vigtigste begivenhed var afsløringen af Huawei Se 2, en opfølgning på 2015 ‘ s succesfulde Android Bære smartwatch. Med en premium-bygge og designe Huawei Ur blev en overraskende succes historie fra det Kinesiske selskab, der har bygget sit ry fra en forhandler af billige smartphones.

Hvad er der blevet af Huawei Se 2? Godt der er to modeller, herunder Huawei Se 2 Classic, som følger i fodsporene af LG Se Stil og Samsung Gear S3 Classic for at tilføje et premium design etos.

Ligesom LG, Se Sport, fitness-funktioner, er rækkefølgen af dagen, og Huawei Se 2 er fyldt med sensorer, herunder GPS og puls for præcise distance tracking og selv VO2 Max analyse. Dog, du kun få 4G på den standard, Huawei Se 2, ikke Klassisk.

Det er en velkendt historie, at brands er nu fokus på idræt funktioner, der er opstået som den vigtigste “killer-app” til smartwatches. Tilstedeværelsen af GPS betyder, at brands kan promovere deres enheder, som træning og sundhed-enheder, og det har været en kendt historie på tværs smartwatches, da 2016, herunder Apple Ur 2, LG, Se Sport og Samsung Gear S3.

Den SteamVR stabil vokser

Week in wearable tech

Mens verden var undrer dig over, hvorfor Nokia re-udgivet sin 3310 i 2017, over på GDC der var store bølger, der sker i verden af VR.

Den store nyhed var, at SteamVR – Valve ‘ s virtual reality-platform – er ikke længere begrænset til kun HTC Vive. LG SteamVR headset prototype fylder i en 3.64-tommer diagonal skærm med en 1440 x 1280 opløsning per øje, en refresh-rate på 90Hz og en 110-graders synsfelt. Det er lidt højere end den Vive og Rift om opløsning, men den samlede oplevelse er meget lig HTC tilbyder.

Andetsteds, at Microsoft har også droppet flere oplysninger om Windows Mixed Reality VR platform. Virksomheden har underskrevet Lenovo, HP, Dell, Acer og 3Glasses. Vi fik et kig på Acer headset på GDC, og selskabet faldt også oplysninger om en kommende Xbox VR headset så godt.

Det kommer ikke som vi fik et billede af de tidlige ledere af VR race efter den første ferie – og ikke overraskende, var det Sony PlayStation VR, der kom op trumps. I et interview med New York Times, Andrew House, globale administrerende direktør for Sony Interaktive Underholdning, der afslørede, at virksomheden skiftede 915,000 PSVRs i de første fire måneder på salg. Der er i forhold til branchen skøn af 420,000 og 234,000 for HTC Vive og Oculus hhv.

Så hvad fortæller det os? For det første, at på trods af rapporter om, at VR er stadig ikke svarer til forventningerne, er der en appetit blandt gamere til at få deres hænder på VR-headset. Det viser også, at prisen er en stor faktor i betragtning, at der på £400 PSVR er den billigste af de fuld-faktor headsets på markedet.

Og det fortæller os, at Oculus har et stort problem. Trods banebrydende markedet, det er en fjern tredje i en tre heste race, og formår hverken at være den bedste, billigste eller den mest tilgængelige.

Android Bære 2.0 indgående

Week in wearable tech

Vi har også formået at få nogle flere oplysninger om udrulningen af Android Bære 2.0 i denne uge. Fossil er indstillet til push-opdateringen ud i de næste par uger, med Polar opdatere sit ur i April.

Naturligvis manglen på en Android Bære 2.0 opdatering til Sony SmartWatch 3 har fået ejerne af den aldrende enhed i et spin, men der er gode nyheder. En udvikler har formået at få en port af den software, der arbejder på et SmartWatch 3 og siger selv, at NFC kan anvendes til Apple Fjernsyn. Det er stadig for tidligt, men for dem, der virkelig ønsker Googles nye OS, en løsning kunne være på vej.

Bærbare salg på fremmarch

Week in wearable tech

Og på trods af en rolig MWC, er der gode nyheder til bærbar tech i form af salgstal, der er åbenbaret af IDC. Overførsel af wearables øget med 25% i 2016 til den samlede 102.4 millioner enheder. Fitbit var den store vinder, men så sin markedsandel faldet til 22%, efterhånden som konkurrencen fra Xiaomi og co begynder at bide. Apple ‘ s markedsandel faldet til blot 10,5%, men tallene viser ikke det fulde omfang af Apple-Ur Serie 2 salg.

Det viser, at markedet for wearables modnes og enheder, der er begyndt at nå mainstream. Det kan være en stor 2017 til bærbar tech.