Sportslig smartwatches er stor, men jeg er ikke droppe min sport ur endnu

0
110

Der er stadig et par ting smartwatch beslutningstagere har brug for at få ret, inden jeg gøre Smartwatch over sports watch? Nope
Fredag Den 3 Marts 2017

Af Michael Sawh
@michaelsawh

Fredag

3 marts 2017

Af Michael Sawh
@michaelsawh

Jeg er lige kommet tilbage fra en solrig Barcelona, der dækker Mobile World Congress, og som vores funktioner editor allerede så eloquenty sætte det, der virkelig ikke var en masse wearables at tale om. Der var et par gode ideer og koncepter, der spillede rundt med, men det var en temmelig stille vis på det hele.

Den største historie kom venligst udlånt af Huawei Se 2, selskabets anden generation af Android-Slid smartwatch, der nu kommer i to versioner. Der er Sport og Classic, så det er temmelig meget, matches Samsung ‘ s strategi med Gear S3 Grænse og Klassisk eller mere for nylig LG med sit Ur, Sport og Stil smartwatches.

Læs dette: De bedste GPS-løbeure til at købe

Det er ret indlysende at se, hvad der sker her. Disse selskaber dækker baser ved at appellere til to meget forskellige typer af ure wearers. En, der er besat med stil og andre, der rent faktisk ikke har noget imod at bære noget lidt mere pladskrævende, så længe det er pakket med sport tracking godbidder.

Dette er naturligvis hvad Apple gjorde med Ur Serie 2, gør en stor trænings-og lege med sine indbyggede GPS og svømme sporing funktioner. Huawei ‘ s move gør en masse forstand, for mig, blot fordi jeg mener stadig, trænings-og fortsat er en drivende kraft for wearables i almindelighed og smartwatches i særdeleshed, blot fordi du stadig nødt til at se på din statistik, når du er i gymnastiksalen, ud til et løb eller gå til en svømmetur.

Sportier smartwatches are great, but I'm not ditching my sports watch just yet

VO2 Max test er store, men lad os få det grundlæggende rigtigt første

Biometriske sensor-systemer, uanset om det er at levere kontinuerlig puls eller VO2 Max antal aflæsninger som Huawei Se 2 Sport kan, er også ved at blive bedre implementeret i smartwatches uden at gå på kompromis for meget om størrelsen af den enhed. Så virksomhederne er ikke at gøre det halvt hjerte, og tingene er begyndt at forbedre nøjagtigheden front også.

Når det er sagt, efter at have været tæt på med Uret, 2 og undersøgte specs, kunne jeg hurtigt se mig selv i at tænke, at der var ingen måde, det var, kommer til at erstatte min dedikeret sports ur, som jeg allerede stole på. Ja, det gør tick en masse af de mest vigtige kasser, som indbygget GPS, puls overvågning og nogle avancerede analyser, men at afkrydse en tast-funktionen fra, er én ting, fuldbyrdende det hele, så det fungerer problemfrit og med minimal ballade, er en anden ting.

Batteriets levetid er stadig store brokke for smartwatches i almindelighed, men for sportslig dem, det er en endnu større aftale. Hvis du fortalte en Garmin, Polar eller TomTom se ejeren, at du er nødt til at opkræve dit ur hver par dage, de ville grine i dit ansigt.

Holde den kørende

  • The big VO2 Max test Den store VO2 Max testWe sætte tre wearables op mod sports lab
  • Best heart rate monitor: Top watches, chest straps and bands Bedste pulsmåler: Top ure, bryst stropper og bandsWant at komme i form, hurtig og stærk? Bare lyt til dit hjerte
  • Best running watches with music playback Bedste kører ure med musik playbackTake kontrol af din træning melodier og lad din smartphone i hjemmet

Det er ikke bare det problem med batteriet enten selv. Software til at forbedre væsentligt. Indrømmet, tingene er ikke perfekte på den front for de fleste af de dedikerede sports ure, men det bliver bedre og bedre. Google Passe, Apple Træning og integration af tredjeparts-apps har brug for at få bedre t00.

Det er ikke bare mig, der føler denne måde mod sportslig smartwatches vi har set i de seneste måneder. I modsætning til min gode oplevelse, jeg har haft venner, der bruger Apple-Ur Serie 2 fortæller mig, at de bare ikke kan få sammen med det, når de arbejder eller går i gang. Hvis du læser James ‘ s Strava Apple Ur app stykke i denne uge, han berører nogle af de samme problemer.

Må ikke få mig forkert, jeg er på ingen måde at skrive alle disse smartwatches off. Du behøver blot at se på noget som Polar M600, som søger at forbedre på de områder, der med regelmæssige opdateringer af softwaren, eller Strava integration i den Nye Balance RunIQ, og du vil se, at tingene bevæger sig i den rigtige retning. Indtil jeg ubesværet kan komme op og gå, som jeg kan med en Polar, Garmin eller TomTom, disse smartwatches vil forblive som noget at bære i løbet af dagen og grøft, når det er tid til at få svedige.

Ville du dumpe din sportsur for en mere fitness-fokuseret smartwatch? Lad os vide i kommentarerne nedenfor.