Hvordan du Slår på Dell XPS 13 er ‘Nosecam’ Inn i et Webkamera

0
231

Av

Andrew E. Lausingen

|
Februar 9, 2016 12:34 pm

  • MER

Dell XPS 13 er vår favoritt bærbar pc, men det er én ting vi ikke kan stå om det — kameraet på nederste venstre side av rammen er perfekt for å ta bilder av neseborene og hake.

Her er det et bilde fra kameraet ser ut som.

win 20160209 15 51 57 pro

Det er ingen innstilling i Windows-10 for å fikse dette, men hvis du får litt kreativ (og har mye tålmodighet), kan du gjøre det arbeidet.

Metode 1: Sitte Lenger Tilbake

Jeg er 5-fots-9, som er omtrent gjennomsnittet for en Amerikansk mann. Jeg rett og slett flyttet stolen min back to meter fra håndstøtten med skjermen i 90 graders vinkel og var i stand til å få kameraet rettet mot ansiktet mitt, men det matte kan være forskjellige for din høyde. Det er litt vanskelig fordi jeg ikke er vant til min torso dukke opp i løpet av Skype-samtaler, men det fungerer og jeg kan ikke se ut som jeg besøker en ØNH-lege.

win 20160209 15 53 07 pro

Metode 2: Øke Høyden

Hvis du ikke kan flytte ansiktet til den webkamera, gjøre webkamera komme til deg. Jeg stablet 13-tommer verdt av boksene under XPS 13 med skjermen i 90 graders vinkel, og fant at jeg var i perfekt øyehøyde. Avhengig av din høyde og hvor høye dine skrivebord og stol er, at måling kan være forskjellige. Hvis du trenger å bruke tastaturet eller styreflaten dette ikke vil være en god oppsett for deg, som du vil blokkere webkamera. I tillegg, sørg for at ditt oppsett er solid, du trenger ikke ha ditt dyre bærbare tumbling til sin egen undergang.

win 20160209 15 55 42 pro

Metode 3: Kjøpe et Eksternt Webkamera

Bare fordi din bærbare pc kommer med et webkamera, betyr ikke at du må bruke det. For mellom $30 og $75 kan du få en anstendig eksterne kameraet settes på et stativ eller på toppen av skjermen. Vi liker $65 Logitech HD Pro Webcam C920, fordi det fanger skarpe, 1080p bilder og dekker bare en liten del av XPS 13 er skjermen. Vær oppmerksom på den lille ringen når du er på shopping.

Dell XPS 13 Brukerhåndbok

Beste Tilbehør for Din Dell XPS 13

Dell XPS 13 Brukerhåndbok

Hvordan å Oppgradere Din Dell XPS 13 er SSD

Hvordan å Øke batterilevetiden på Dell XPS 13

Neste Tips “”

“” Forrige Tips

Neste Tips “”

Dell XPS 13 Brukerhåndbok

Hvordan å Fikse Dell XPS 13 Display Driver Problemer

Hvordan du Slår på Dell XPS 13 er ‘Nosecam’ Inn i et Webkamera

Beste Tilbehør for Din Dell XPS 13

Flere Tips

Forfatter-Bio

Andrew E. Freedman

Andrew E. Lausingen,
Andrew sluttet Laptopmag.com i 2015, med en gjennomgang av datamaskiner og å holde tritt med de siste nyhetene. Han har en M. S. i Journalistikk (Digitale Medier) fra Columbia University. En elsker av alle ting gaming og tech, hans tidligere arbeid har vist opp i Kotaku, PCMag og Komplekse, blant andre. Følg ham på Twitter @FreedmanAE.
Andrew E. Lausingen,