Pagina Nummers Toevoegen in Google Docs

0
1989

Door

Henry T. Casey
|
1 April 2016 11:41 am

  • MEER

Of u nu werkt aan een rapport voor de klas of wil je gewoon een manier om te houden van uw pagina ‘ s in bestelling nadat u ze kunt afdrukken, pagina nummers kunnen helpen. Gelukkig is het gemakkelijk om pagina nummers toevoegen aan een Google Doc.

pgcover

Google Docs biedt gebruikers de mogelijkheid van het plaatsen van getallen op de top van de onderkant van de pagina, en hoewel dit standaard op de bovenste of de onderste rechter hoek, is het makkelijk te wijzigen aan de linkerkant. Als u een voorblad, of wilt u een andere stijl van het nummer op de bovenste vel, Google Docs geeft je ook de mogelijkheid om te beginnen met het opsommen van op de tweede pagina.

MEER: Beste Chromebooks Nu Beschikbaar

Hier is onze stap voor stap handleiding voor het toevoegen van pagina nummers in Google Docs.

1. Klik Op Invoegen.pgnum1

2. Selecteer paginanummer.pgnum2

3. Selecteer een van de boven-of onderkant en voorblad of geen voorblad opties.pgnum3

Uw Google-Doc nu heeft de pagina nummers. Voor meer opties voor de opmaak, lees hieronder.pg num 4

Aanpassen van uw pagina nummer verschijnt in de linkerbovenhoek, klik op de knop Links Uitlijnen.pgnum5

Vink het vakje aan naast “Andere eerste pagina kop tekst/ – voet” als je wilt dat de stijl van de eerste pagina op een andere wijze. Sommige professoren had ik in het college vereist van de eerste pagina om te zeggen “Eerste Pagina”.pgnum6

Google Docs Tips

Hoe Download je een Google Doc

Hier is Elke Google Docs Sneltoets

Gebruik Slimme of Domme Quotes in Google Docs

Maak de Tekst Sneltoetsen in Google Docs

Volgende Tips “”

“” Vorige Tip

De Volgende Tip “”

Google Docs Tips

Toevoegen of Verwijderen van Pagina-Einden in Google Docs

Pagina Nummers Toevoegen in Google Docs

Hoe Download je een Google Doc

Meer Tips

 

Auteur Bio

Henry T. Casey

Henry T. Casey,
Na het behalen van het Bard College van B. A. in de Literatuur, Henry T. Casey werkte in de uitgevers-en product development bij Rizzoli en Het Metropolitan Museum of Art, respectievelijk. Henry trad Tom ‘ s Guide en LAPTOP hebben geschreven voor De Content Strateeg, Tech Radar en Patek Philippe International Magazine. Hij verdeelt zijn tijd tussen het gaan naar live concerten, luisteren te veel podcasts, en het beheersen van zijn cold brew koffie-proces. Inhoud regels van alles om hem heen.
Henry T. Casey,
op