Hvordan Legge til sidetall i Google Docs

0
2000

Av

Henry T. Casey
|
April 1, 2016 11:41 am

  • MER

Om du jobber på en rapport for klassen eller bare ønsker en måte å holde sidene i riktig rekkefølge når du skriver dem ut, siden tall kan hjelpe. Heldigvis er det enkelt å legge til sidetall til et Google-Dokument.

pgcover

Google Docs gir brukerne muligheten til å plassere tallene på toppen av bunnen av siden, og selv om det er som standard øverst eller nederst i høyre hjørne, er det enkelt å endre til venstre på siden. Hvis du bruker en forside, eller ønsker en annen stil av nummeret på toppen av arket, Google Docs gir deg også muligheten til å starte opplisting på den andre siden.

MER: Best Chromebook Tilgjengelig Nå

Her er vår trinnvise veiledning for å legge til sidetall i Google Docs.

1. Klikk Sett Inn.pgnum1

2. Velg Side-nummeret.pgnum2

3. Velg fra toppen eller bunnen og forside eller ingen forside valg.pgnum3

Google Doc nå har sidetall. For mer formatering alternativer, kan du lese nedenfor.pg num 4

For å justere din side nummer vises i øvre venstre hjørne, og klikk Venstre Juster knappen.pgnum5

Merk av i boksen ved siden av “Ulike første siden topptekst/bunntekst” hvis du ønsker å style den første siden på en annen måte. Noen professorer som jeg hadde i college nødvendig den første siden til å si “Første Side.”pgnum6

Google Docs Tips

Slik laster du Ned et Google Doc

Her er Alle Google Docs tastatursnarveien

Bruke Smart eller Dum Sitater i Google Docs

Lage Tekst Snarveier i Google Docs

Neste Tips “”

“” Forrige Tips

Neste Tips “”

Google Docs Tips

Legge til eller Fjerne sideskift i Google Docs

Hvordan Legge til sidetall i Google Docs

Slik laster du Ned et Google Doc

Flere Tips

 

Forfatter-Bio

Henry T. Casey

Henry T. Casey,
Etter eksamen fra Bard College a B. A. i Litteratur, Henry T. Casey jobbet i forlag og produktutvikling på Rizzoli og Metropolitan Museum of Art, henholdsvis. Henry ble med Tom ‘ s Guide og BÆRBAR pc har skrevet for Innholdet Strateg, Tech Radar og Patek Philippe Internasjonale Tidsskrift. Han deler sin fritid mellom å gå til live-konserter, lytte til for mange podcaster, og å mestre sin kalde brygge kaffe prosessen. Innholdet regler alt som er rundt ham.
Henry T. Casey,