5 Key Takeaways fra Microsoft til at skabe

0
97

Ved

Philip Michaels
|
Marts 30, 2016 02:31 pm

  • MERE

Microsofts Build konference er næsten udelukkende rettet mod udviklere. Men det er ikke til at sige, at dette år ‘ s Bygge kom og gik uden nogen meddelelser, som direkte gavner slutbrugere som dig og mig. For eksempel, en opdatering til Windows 10 vil tilbyde i høj grad forbedrede pen kapaciteter, Cortana er at få en masse smartere og robotter kommer til at være på din beck og opkald. Her er fem vigtige meddelelser fra Bygge-keynote, der du behøver at vide om.

1. Bedre Rentegning

ink

Microsofts digital tegning og skrivning værktøjer får udvidede beføjelser i Windows-10 års Jubilæum Opdatering dømt for denne sommer. Notere ned en gang i en sticky note, og at tiden bliver tappable, så du kan oprette en påmindelse med Cortana assistent. Tegne en linje mellem to punkter på et kort, og du vil ikke kun få en beregning af afstanden, men retninger mellem de to punkter samt. Og, i en funktion, der sætte en sang i min kolde editor ‘ s hjerte, kan du bruge en stylus til at krydse hele afsnit i et Word-dokument, og alle, at teksten vil blive slettet.

Microsoft ‘ s Blæk demo kom ud en uge efter, at Apple tog ombrydes fra en 9,7-tommers udgave af iPad Pro, udråber, at tablet s en skitse af muligheder, når du spring til $99 Apple Blyant tilbehør. Jeg foreslår ikke i dag Blæk-meddelelsen er en direkte respons på det — Microsoft har tydeligvis været at arbejde med disse nye Blæk har i et stykke tid — men det er fascinerende at se både Microsoft og Apple fremhæve alle de værktøjer, vi har til vores rådighed, når vi bruger disse enheder til at tegne.

2. Microsoft Ønsker at Få Flere Apps, der Kører på sine Enheder

keynote art

Du kunne blive tilgivet for at tune ud, når Microsoft gik dybt på alle de udvikler redskaber til at skabe apps i Windows. (Den person, der sidder foran mig i pressen afsnit begyndte at læse nyheder overskrifter om 2016-valget.) Men ved, at Microsoft gør alt, hvad den kan, for at få flere apps på sin platform.

For startere, er Microsoft tilføje understøttelse for Bash, Linux-kommandolinjen, med henblik på at bringe flere udviklere i folden. Hvis du har fået en Win32-eller .NET app liggende rundt, har Microsoft bygget en Desktop App Konverter værktøj, der kan slå disse tilbud i moderne desktop-apps, der kan vises på Windows App Store. For spil beslutningstagere, Microsofts tilføje værktøjer, der kan konvertere en detail-Xbox-konsol til et development kit.

“Der har virkelig været noget bedre tidspunkt til at være en Windows udvikler,” Microsoft executive vice president Terry Myerson sagde under dagens keynote. Microsoft satser på, at det vil være en endnu bedre tid for Windows-brugere bør disse udvikler værktøjer til at bære frugt.

MERE: Windows 10: Komplet Gennemgang

3. Skype og Cortana Er ved at Blive Bedste Venner

ssdevice 1459376258329

Generelt bruger jeg Skype kun, når folk insisterer på at forbinde med mig der. Men jeg er villig til at genoverveje, at politik nu, at Microsofts tilføjer integration med dens Cortana personlig assistent. Som demoed under Bygge keynote, den kommende Skype-opdatering vil lade dig med at bestille rejse fra inden app, tjene op hyperlinks med oplysninger, der er relevante for din samtale, og mark off aftaler i din kalender.

Jeg kan især godt lide Skype ‘ s visuelle videomail funktion, ikke fordi jeg nødvendigvis tørster video-beskeder fra venner og kolleger, men også fordi en afskrift af meddelelsen vises lige under det. Det er potentielt en real time-saver.

4. Mød Bots

skype bot

I betragtning af Microsoft ‘ s seneste track record med bots, du har måske have troet, ville virksomheden være lille pistol-genert om at give kunstig intelligens ethvert stadium tid på at Bygge. Men robotter, som kan føre en samtale med dig, med et øje mod at udføre opgaver og fielding anmodninger — er en vigtig del af, hvad Microsoft arbejder på, og du vil være at interagere med dem, hellere før end senere.

At foretage hotel reservation via Skype, for eksempel, vil sætte dig i kontakt med bots. I en fase demo, en bot fra Westin hotel chain tog sig af at booke et værelse. For nu, har Microsoft er fokus på at skabe robotter til beskeder på Skype, men i sidste ende, at det ønsker at tilføje dem til audio-og video-opkald så godt.

Du kan opleve den fede bot fremtidige selv. Microsoft har udgivet opdateringer af Skype til Windows, Android og iOS, som funktion preview bots, du kan interagere med.

5. Apps Bliver Mere Menneskelig

Det er stadig en udvikler værktøj på dette punkt, men Microsoft ‘ s Kognitive Service figur til dramatisk at udvide, hvad de apps, du bruger, er i stand til at gøre. Microsoft har udgivet 22 Api ‘ er i stand til at detektere ansigter og tale, mens du tappe viden databaser og web-søgninger. App-producenter vil være i stand til at bygge disse værktøjer i deres apps, med det mål at give flere kontekstuelle bruger.

Microsoft viste en antydning på sidste års Bygge med en demo af dets Hvor Gammel Er Du værktøj — en hjemmeside, der gættede på din alder (ofte forkert), bare ved at kigge på et billede. Microsoft har gjort betydelige fremskridt i de seneste år, men hvis den sidste demo af dette år ‘ s Bygge keynote er noget at gå efter. Det fremhævede Saqib Shaikh, en blind Microsoft-software ingeniør, der har udviklet en AI-assisteret app, der kører på et headset, der kan beskrive alt fra mennesker, der er udtryk for nogen objekter.

Demo fik de mest entusiastiske reaktion i dag, ikke bare fordi det er en bevægende historie, men også fordi det viser bare, hvordan apps kan være skabt til at forbedre vores daglige liv.

  • Sådan Bruges Microsoft Excel Som en Pro
  • Hvordan du kan Bruge Microsoft Word Som en Pro
  • Hvordan man Bruger Cortana i Windows-10: Tips og guides