Hvordan å Opprette en Egendefinert Mal i Google Docs

0
1795

Av

Henry T. Casey
|
April 8, 2016 01:37 pm

  • MER

Hvis du ofte finne deg selv å skape den samme typen Google-Dokument, kan du spare mye tid med en egendefinert mal. Egendefinerte maler kan inneholde standardtekst språk som adresse og logo eller forhåndsinnstilt skrifter og farger. header

Før du lage en mal, sørg for at du er komfortabel med det å være offentlig, som Google Docs tillater ikke disse dokumentene skal være privat. Det er en måte å skape en lignende type dokument som forblir privat, men at løsningen ikke bruke Google Docs Mal service.

Her er vår trinn-for-trinn-instruksjoner for hvordan du oppretter en egendefinert mal i Google Docs.

Hvordan å Lage en felles Mal i Google Docs

1. Opprett et dokument i Google-Dokumenter som du ønsker å bruke som en mal, eller endre en finner du her. Hvis du vil beholde dine mal private, hopp over Hvordan å Lage en Egen Egendefinert Mal i Google Docs.temp1

2. Åpne Google Dokumenter, Maler, og klikk på Send en mal.temp2

3. Klikk “Velg fra din Google Dokumenter.”temp3 4. Velg malen du har laget.

temp4

4. Klikk På Velg.temp5 5. Skriv inn en beskrivelse av malen. Sørg for at det er minst en setning, som Google Docs vil avvise det hvis det er for kort. Dette, akkurat som i malen din, vil være offentlig-mot

temp6

6. Velg en kategori fra listen.

temp7

7. Velg språk malen ble skrevet i. Denne standarder til engelsk (Usa).temp9

8. Klikk på Send mal.temp10

9. Åpne Mine Maler-siden, og klikk på Bruk denne malen for å lage en kopi av malen du nettopp laget. Det kan ta litt tid for en nylig opprettet en mal for å være tilgjengelig, så ta dette som en mulighet til å strekke på bena med en kort spasertur.

temp11

Du har opprettet og brukt en mal i Google Docs.

temp12 Hvordan å Opprette en Privat Egendefinert Mal i Google Docs

1. Når du har opprettet din mal dokumentet, høyreklikker du filen i Google Drive.

v2a 2. Velger du Lage en Kopi.v2b

Du har laget en kopi av den opprinnelige malen.

v2c

Google Docs Tips

Legg til en Innholdsfortegnelse i Google Docs

Spore Endringer i Google Docs

Digitalt Signere en PDF-fil i Google Docs

Hvordan Legge til et Ord til Google Dokumenter Ordliste

Neste Tips “”

“” Forrige Tips

Neste Tips “”

Google Docs Tips

Konverter Word-Dokumenter til Google Dokumenter

Opprette en Egendefinert Mal i Google Docs

Legg til en Innholdsfortegnelse i Google Docs

Flere Tips

Forfatter-Bio

Henry T. Casey

Henry T. Casey,
Etter eksamen fra Bard College a B. A. i Litteratur, Henry T. Casey jobbet i forlag og produktutvikling på Rizzoli og Metropolitan Museum of Art, henholdsvis. Henry ble med Tom ‘ s Guide og BÆRBAR pc har skrevet for Innholdet Strateg, Tech Radar og Patek Philippe Internasjonale Tidsskrift. Han deler sin fritid mellom å gå til live-konserter, lytte til for mange podcaster, og å mestre sin kalde brygge kaffe prosessen. Innholdet regler alt som er rundt ham.
Henry T. Casey,