Beste 9,7-tommers Apple iPad Pro Tilfeller

0
127

Av

Anna Attkisson, Bærbar pc Mag & Tom ‘ s Guide Administrerende Redaktør

|
April 8, 2016 08:42 am

  • MER

Apples nye iPad Pro tilbyr all den godheten av den opprinnelige i en mindre størrelse. Den 9,7-tommers skjerm er den samme størrelsen som iPad Air 2, men det er så mye smartere. Den Sanne Tone displayet endrer automatisk på skjermen farge basert på ditt miljø. Nettbrettet har en kraftig 12-megapiksel kamera, og det varte nesten 11 timer på en lading, noe som er fantastisk. Det støtter også Apple Blyant og får sin egen mindre Smart Tastatur. Når du betaler $599 for en så elegant maskin, og du ønsker å beskytte det, ikke sant? Disse tilfellene kan gjøre akkurat det.

  • Hvor Mange Megapiksler Gjør At Du Virkelig Trenger?
  • De Beste Appene for å Kontrollere Barnas telefonbruk
  • iOS Tips, Triks og Hemmeligheter Du Trenger å Vite

Forfatter-Bio

Anna Attkisson

Anna Attkisson, Bærbar pc Mag & Tom ‘ s Guide Administrerende Redaktør
En elsker av lister og tidsfrister, Anna Attkisson dekker apps, sosiale nettverk, tabletter, chromebook-enheter og tilbehør. Hun elsker hver av hennes like enheter, inkludert phablet, tre tabletter, tre bærbare og stasjonære datamaskiner. Hun sluttet seg til den Bærbare pc Mag ansatte i 2007, etter å ha arbeidet på Tid Inc. Innhold Løsninger, hvor hun skapte tilpasset publikasjoner for selskaper fra American Express til Nasjonalparker Foundation.
Anna Attkisson, Bærbar pc Mag & Tom ‘ s Guide Administrerende Redaktør