Almindelige mennesker kan nu få deres hænder på Vive Tracker til $99

0
70

De vil også kommer i tre bundter HTC's Vive Trackers are now on sale
Torsdag November 16, 2017

Ved Husain Sumra
@hsumra

Torsdag

November 16, 2017

Ved Husain Sumra
@hsumra

Tilbage i Marts, HTC sætte sin utrolige Vive trackere til salg for udviklere, selv om du ikke ligefrem at være en udvikler til at købe dem. I dag, selskabet meddelte, at de er også tilgængelige for offentligheden for $99.

Den Bane er tilgængelig for pre-order nu, og vil begynde at sende ud i December 2017. Så kan du begynde at tilføje dem til nogen genstand i dit hjem for at bringe det til din HTC Vive-baseret virtuel virkelighed, oplevelser, men det er ikke alle HTC har i ærmet.

Læs dette: Den geniale måder folk bruger Vive Tracker

Virksomheden er også spiste Vive Tracker tilbehør bundter, så hvis du ikke bare ønsker at holde Tracker på tingene, og ønsker en mere håndgribelig, skræddersyet oplevelse, du kan få det også.

Det første bundt er Hyper Blaster-sæt, som har en Tracker, der sidder på toppen af en light gun, der ser en masse som de gamle NES Duck Hunt tilbehør. Denne pakke vil slå Hyper Blaster i både en bevægelse og pistol-controller, der er perfekt til brug i spil som Duck Sæson, Arizona Solskin og Practisim VR.

Den anden bundle er Ketcher Sport sæt, som er custom-formet paddles og ketsjere, der har den bane, der er knyttet til dem. Hvis du har spillet med en Wii-du får den idé her. Du kan bruge dette sæt med spil som Virtuel Sport at spille, godt, bordtennis og tennis. Både Hyper Blaster og Ketcher Sport sæt er til rådighed til $149,99, og vil begynde at sende i slutningen af året.

Den endelige bundle er TrackStrap i partnerskab med Afvisning Virkelighed. Nu, et par af disse omkostninger $24.99 og giver dig mulighed for at holde sig Trackere på at dine arme og ben for at få en fuld body tracking. Du vil også få en forløsning kode for Redfood Bluefoot Dans, et spil, der er tilsyneladende som en blanding mellem Dance Dance Revolution og Audioshield. Dette vil naturligvis være i stand til at arbejde i et spil, der har aktiveret full body tracking.

Den Vive Tracker er en spændende udvikling i verden af VR – så meget, at det vil 2017 Wareable Tech Award for VR/AR innovation. Og mens udviklere har formået at gøre smarte ting med dem, som track katte, det er på tide at almindelige mennesker kan få deres hænder på dem og, i forlængelse heraf, mere immersive virtual reality.

Regular people can now get their hands on the incredible Vive Tracker for $99