Duo: de Fleste 2FA Brugere med at Finde sikkerhedsnøgler Nem At Bruge

0
94

En nylig undersøgelse udført af Duo Sikkerhed, virksomheden bag Duoen to-faktor-autentificering (2FA) anvendelsen samt andre sikkerhedsløsninger, viste, at kun 28% af befolkningen i Usa brug 2FA. Men blandt dem, der bruger 2FA, sikkerhed nøgler er den mest bekvemt, tæt fulgt af push-meddelelser (som Duo Skubbe eller Google-Prompt), og autentificering apps.

Duo ‘ s Resultater

Duo ‘ s undersøgelse havde flere store resultater. Den ene var, at mindre end en tredjedel (28%) af online Amerikanske brugere til at aktivere 2FA for deres regnskaber. Dette nummer var lavere, end hvad Duo forventet.

En anden opdagelse var, at mere end halvdelen (54%) brug to-faktor-autentificering frivilligt, mens resten har gøre det på arbejdet, eller er incentivized at gøre det muligt for en anden grund. Næsten halvdelen (45%) af deltagerne sagde, at de bruger 2FA på alle de tjenester, der tilbyder det.

To-tredjedele af dem, der havde aktiveret sikkerhedsnøgler og push-meddelelser som en godkendelsesmetode, som fandt dem bekvem at bruge, mens 75% har også fundet security-tasterne til at være “bruger-venligt.” Kun 1,8% af deltagerne sagde, at de havde brugt 2FA i fortiden, men ikke længere bruge det, fordi de fandt det for besværligt at bruge.

Af den samlede deltagere, 86%, der anvendes SMS-godkendelse, ikke i lille del, fordi dette er ofte enten kun 2FA løsning, de fleste tjenester tilbyder, eller i det mindste standard. Kun 9%, der anvendes fysisk sikkerhed nøgler, men der var stadig et højere antal end Duo forventet.

National Institute of Standards and Technology (NIST) har deprecated SMS 2FA, fordi det fundet, at det er for let for hackere at opsnappe authentication codes”.

Betydningen Af To-Faktor Autentificering

Ideelt set, 2FA ville ikke være nødvendigt, fordi vores login passwords til forskellige tjenester, bør være tilstrækkeligt, forudsat disse virksomheder bruge bedste praksis for at kryptere dem. Dette vil sikre, at angriberne kan ikke dekryptere dem, især hvis de adgangskoder, du bruger, er ikke let at brute-force gennem en ordbog angreb.

Men i den virkelige verden, har vi set, at mange virksomheder enten ikke kryptere adgangskoder på alle eller gøre så dårligt, forlader konto legitimationsoplysninger sårbare over for ondsindede hackere. Dette er hvad der gør 2FA næsten obligatorisk, i hvert fald for online-konti, hvor du holder vigtige data. Hvis angriberne hente din adgangskode, vil de ikke være i stand til at logge ind på din konto, medmindre de også har din 2FA kode.

Der er forskellige 2FA metoder, men den mest sikre, og ifølge Duo ‘ s undersøgelse, at de fleste mennesker finde den nemmeste at bruge, er en Universel 2nd Faktor (U2F) sikkerhedsnøgle.