‘Den Onde I 2’ Patch Løser Går Ned For Ældre Cpu ‘ Er

0
102

Tango Gameworks fortsætter med at forbedre Det Onde I 2 med patches. 1,03 opdatering er tilgængelig for alle platforme, men også indeholder PC-specifikke rettelser, der bør få spillet til at køre lidt mere jævnt på low-end systemer.

Den Onde I 2‘s mindste CPU krav opkald til en Intel i5-2400 (Sandy Bridge, 3.1 GHz) eller en AMD FX-8320 (Vishera, 3,5 GHz). Men der er fans ved hjælp af endnu ældre chips, specielt Intel Core 2 Quad Q6600 (Kentsfield, 2,4 GHz) eller AMD ‘ s Phenom II X4 945 (Deneb, 3.0 GHz), for at spille spillet, og de kører i crashe spørgsmål i løbet af spillet eller når du afslutter spillet. Denne nye patch, men skal løse det problem. Det fjerner også en faldende ydelse, når du vælger Displayet, eller Displayet er Baseret på (Halv) mulighed for VSync på en 144Hz skærm.

Der er også nogle forbedringer til tastatur og mus kontrol. Du kan nu bruge Num Lock for enhver handling og retning af at bevæge sig gennem våben valg med musen hjulet er nu vendt, for at “føle sig mere intuitiv.” Andre tastaturet ændringer omfatter det system, der viser den korrekte nøgle, hvis bestemte handlinger blev ændret til en anden knap.

Bortset fra PC-patches, der er nogle generelle rettelser samt for alle versioner af spillet. Dette omfatter korrigerede handlinger for AI fjender og specifikke bevæger sig fra Sebastian. Der er også nogle UI patches og talrige forbedringer til forskellige visuelle, lyd og tekst aktiver. For den fulde patch noter, tjekke de seneste indlæg i spil nyheder side på Steam.

NavnOnde Indenfor 2Type

Udvikler

Udgiver

Platforme

Hvor Kan Man Købe

Udgivelsesdato

Action/Eventyr, Gyser
Tango Gameworks
Bethesda Softworks
PC, PlayStation 4, og Xbox
  • Bethesda Butik
  • Damp
  • PlayStation Store
  • Xbox Butik
  • Amazon
  • Bedste Køb
  • Mål
  • Walmart
  • GameStop
13 oktober 2017