AMD Bekræfter Afgang Af Grafik Chef Raja Koduri

0
70

AMD har bekræftet, at Raja Koduri, leder af AMD ‘ s Radeon Teknologier Gruppe forlader virksomheden. For nu, Lisa Su, AMD ‘ s administrerende DIREKTØR vil køre RTG, indtil en afløser er fundet.

Hexus.net først brød nyheden ved at offentliggøre en intern AMD notat, der angiveligt er udarbejdet af Koduri. I det, Koduri sagde farvel til Radeon Teknologier Gruppe team medlemmer. Selv om AMD ville ikke bekræfte ægtheden af et internt notat, kilder tæt på sagen, fortæller os, at det faktisk er the real deal.

Den fulde indre notatet lyder:

“Til min AMD familie,

Fyrre er et betydeligt antal i historien. Det er et tal, der repræsenterer overgangen, innovation og forandring. Jeg har lige brugt fyrre dage væk fra kontoret, går gennem sådan en overgang. Det var en vigtig tid med min familie, og det har også tilbudt mig et sjældent plads til refleksion. I løbet af denne tid er jeg kommet til den yderst vanskeligt konklusion, at det er tid for mig til at forlade RTG og AMD.

Jeg har ingen tvivl i mit sind om, at thailands regering, og AMD, marcherer fast i den rigtige retning som high-performance computing bliver stadig mere vigtigt i alle aspekter af vores liv. Jeg tror helhjertet på, hvad vi gør med Vega, Navi og videre, og jeg er utrolig stolt over, hvor langt vi er kommet og hvor vi er på vej hen. Hele branchen har stået op og taget varsel af, hvad vi gør. Når jeg tænker på, hvordan design vil udvikle sig, jeg føler mig mere og mere, at jeg ønsker at føre min passion ud over hardware og udforske kørsel bredere løsninger.

Jeg vil gerne takke Lisa og AET til at sætte mig til at følge min passion i de sidste fire år på AMD, og især de sidste to år med RTG. Lisa har min allerstørste respekt for at vise mod til at gøre det muligt for mig med RTG, for at tro på mig og for at gå ud af hendes måde at støtte mig. Jeg vil også gerne ringe Mark Papermaster, der bragte mig til AMD, for hans store passion for teknologi og for sin utrættelige støtte gennem mange vanskelige faser. Og selvfølgelig ønsker jeg at takke hver og en af mine direkte ansatte og mine indirekte medarbejdere, der har arbejdet så hårdt med mig til at bygge, hvad har vi nu fået. Jeg er meget stolt af stærke ledere, vi har, og jeg er fuldt overbevist om, at de kan udføre på overbevisende køreplan frem.

Jeg vil fortsætte med at være en glødende fan og bruger af AMD teknologier inden for både personlig og professionel brug.

Som jeg nævnte, forlader AMD og RTG har været en meget vanskelig beslutning for mig. Men jeg følte, det er den rigtige for mig personligt på dette tidspunkt. Det vil tiden vise. Jeg vil følge med stor interesse de fremskridt, du vil gøre i løbet af de næste mange år.

På en sidste bemærkning, jeg har bedt en masse af jer i de sidste to år. Du har altid leveret. Du har gjort mig til en succes, både personligt og professionelt, som jeg vil takke jer alle fra bunden af mit hjerte. Jeg har i disse sidste anmodninger fra dig, som jeg forlader:

. Holde fokus på køreplanen!

. Opfylde dine forpligtelser!

. Fortsætte med den kultur af Passion, Vedholdenhed og Spille!

. Gøre AMD stolt!

. Gør mig stolt!

Din,

Raja”

Vi nåede ud til AMD ‘ s Trak Prairie (corporate communications) for en kommentar. Hans fulde sætning lyder:

“Tidligere i dag offentliggjorde vi to ikke-relaterede opdateringer til vores Radeon Teknologier Gruppe: 1) Raja Koduri har besluttet at lade AMD og 2) vi tager det næste skridt i vores arbejde med at styrke RTG ved yderligere at fokusere organisationen på vigtige vækstområder.
 
Jeg ville også sørge for, at du har forstået disse opdateringer ikke påvirker vores planer eller den strategiske retning, som vi kører vores grafik virksomhed. Vi sætter pris på bidrag Raja har lavet hjælpe med at etablere vores dedikerede grafik fokus og stærkt hold, der er i stand til at opnå de ambitiøse mål, vi har sat for denne del af vores forretning. Også ønsker at gøre sikker på, at det er klart, at der ikke er nogen ændringer til vores offentlige produkt eller teknologi, grafik køreplaner, og vi er stadig på vej til at opfylde vores forpligtelser i 2018 og derefter. Lisa vil fortsætte med at føre RTG på en midlertidig basis, mens vi færdiggør vores søgen efter en ny leder.
 
Vi har gjort betydelige fremskridt på tværs af AMD de sidste to år holdt den første bølge af vores high-performance produkter, bedst eksemplificeret ved vores forbedrede økonomiske resultater og år-over-år markedsandele på tværs af alle vores klient, grafik og server-produkter. I dag er ændringer, der er designet til at tillade os til bedre at udnytte de betydelige vækstmuligheder, der ligger foran os.”

AMD skabt Radeon Technologies Group i 2015, og hoveder vendte sig, da det blev annonceret, at han ville tage en orlov fra AMD kort efter ventede debut af Radeon Vega grafikkort. Koduri oplyste, at han ville vende tilbage i December, men nu er det tydeligt, AMD galionsfigur vil ikke længere være på RTG roret.

Raja ‘ s Legacy

I løbet af sin tid som leder af RTG, Raja Koduri og hans team sat et hurtigt tempo for AMD, skabe køreplanen for den GPU, der ville komme til at blive kendt som Vega. Nogle har spekuleret på, at Radeon RX Vega 56 var katalysator til Nvidia ‘ s GeForce GTX 1070 Ti.

Køreplanen AMD har for nylig delte på sin finansiel analytiker dag i Maj tager RTG seneste to versioner af Vega, at Navi (på 7nm), og derefter “Næste Generation” af 2020. Alt dette mens AMD har også været hyper-fokuseret på at blive konkurrencedygtige i CPU ‘ en markedsplads med Ryzen og Threadripper.

Kun i går, har AMD annonceret en semi-custom GPU til en kommende Intel multi-chip-pakke for mobile Pc ‘er, endnu en overraskende fjer for Koduri’ s fælles landbrugspolitik, og måske en passende afslutning på sin tid i AMD.