Het toevoegen van GPX routes naar uw Garmin GPS horloge

0
4007

We leggen uit één van Garmin minder bekende functies Add GPX routes to your Garmin watch
Vrijdag 12 Mei 2017

Door James Stallen
@stablesjames

Vrijdag

12 mei 2017

Door James Stallen
@stablesjames

Garmin GPS sport horloges bieden ton van manieren om meer te halen uit je trainingen, maar de mogelijkheid tot het toevoegen en volg de routes en cursussen is een krachtige toepassing dat is niet erg goed bekend wordt gemaakt.

U kunt toevoegen GPX-of TPX routes naar uw Garmin horloge en hen volgen, zoals u uitvoeren. Het is niet mogelijk om op alle Garmin sporthorloges, maar de Fenix 3, Fenix 5), de Voorloper 630, de Voorloper 735XT-en Forerunner-935 zijn allemaal in staat.

Dit is een geweldige functie, ook. Wandelaars kunnen gebruiken voor lange, off-the-beaten-track loopt, en het is vooral prettig om te volgen wanneer het pad verdwijnt en je bent echt off-piste. Het is niet alleen wandelaars die kunnen profiteren. Stad lopers kunnen ook gebruik maken vermenging loopt gemaakt in Strava en het toevoegen van een verscheidenheid aan trainingen, zonder te trekken uit Google Maps om de vijf minuten als je hebt verloren je lagers.

Het proces is eenvoudig wanneer u weet hoe, dus volg onze gids aan de slag te gaan.

1. Download Garmin Basecamp

Eerst downloaden Garmin Basecamp van Garmin website. Basecamp is een weinig bekend stuk van de Garmin-software die is geweldig voor mensen die houden van het buitenleven. Naast het bouwen en het importeren van routes, kunt u ook het bouwen van volledige ‘avonturen’, geo-tagging en het sorteren van foto ‘ s en de planning wandelingen en uitstapjes. Het is beschikbaar voor PC en Mac.

2. Download of maak een GPX-bestand

Volgende, je nodig hebt om een GPX-of TCX-bestand van uw route. Onze favoriet voor het gebouw loopt is Strava. Hoewel het een klein complex op eerste is het vrij eenvoudig om op een route lopen, zoek populaire gebieden bezocht door andere lopers, en handig, ‘plat’ de route te nemen uit een vervelende en onverwachte heuvels. Kom op, we verdienen allemaal een pauze.

Maar u kunt ook GPX-bestanden downloaden van het web. wikiloc.com is een grote bron van routes met GPX-downloads, en in het verenigd koninkrijk kan je ze van gps-routes.co.verzending. Er zijn tal van sites die er zijn, behalve deze.

3. Importeren van een GPX-of TCX-bestand in Basecamp

How to add GPX routes to your Garmin GPS watch

In het Basecamp app ga je naar Bestand > Importeren in Basecamp en gaan ophalen die GPX-bestand. Druk op Importeren en het zal worden weergegeven in het rechterdeelvenster, onder Mijn Collectie.

4. Sluit de Garmin horloge

Sluit uw Fenix 5 of ondersteund Garmin horloge. U moet Garmin Express is geïnstalleerd en u zult zien staan in de top rechts, onder Mijn Garmin-Toestellen.

5. Sync om naar te kijken

How to add GPX routes to your Garmin GPS watch

Selecteer uw GPX-route van het linker paneel met een enkele klik, en klik vervolgens op de pijl in de linker bovenhoek. Er zal een nieuw venster verschijnen, en u kunt ervoor kiezen uw Garmin-apparaat uit de lijst. Druk op Sync en het zal geduwd worden om uw horloge.

6. Start-uitvoeren

Nu is het tijd om te beginnen met de sessie. Het onderstaande is van toepassing op de Fenix 5 maar moet gelijk zijn voor alle Garmin horloges. Ten eerste, begin, een activiteit kan worden uitgevoerd, wandelen, fietsen; zolang het buiten, het kan vrijwel alles zijn. Wanneer de activiteit begint, druk op de menu-knop. Scroll omlaag om de Navigatie en kies Cursussen. Je GPX-cursus moet worden weergegeven in de lijst. Druk op Selecteren en vervolgens kunt u toegang tot een heleboel informatie.

U kunt controleren hoogte kijkje op de route, start een TracBack (ga naar het begin). U kunt ook gewoon op Koers om te beginnen met het volgen van de route. Blijf gewoon op de pijl boven de toegewezen lijn op koers te blijven.