EverSleep er at sætte dyre søvnlaboratorium teknologi inde i en bærbar

0
131

Søvn tracker ønsker at hjælpe med at bekæmpe søvnløshed, snorken og mere EverSleep puts a sleep lab into a wearable
Onsdag, Maj 17, 2017

Af Michael Sawh
@michaelsawh

Onsdag

17 maj 2017

Af Michael Sawh
@michaelsawh

Sove-trackers, som har været bankede rundt i et par år nu, uanset om det er dedikerede enheder som Withings Aura eller madrassen skærm fra Beddit (nu ejet af Apple). Der er også et væld af trænings-og trackers fra Fitbit, Kæbeben, Utilpassede og resten, der har været at spore vores søvn med blandede resultater.

Somno Sundhed er den seneste startup består af et team af medicinsk udstyr, ingeniører og en sove behandleren, der lover at gøre tingene en lille smule anderledes, og det afgørende er, at hjælpe dig med at få en bedre nattesøvn. Opstart har netop lanceret en Indiegogo kampagne for Eversleep, bærbare, der består af et håndled slidt enhed, der er tilsluttet en finger sensor.

Læs dette: Sove skærme forklaret

Mens det stadig vil registrere mængden af søvn, og spore bevægelse som de fleste trackere, det bruger også fire sensorer, herunder hospital klasse ilt-overvågning teknologi til at overvåge blodets iltindhold, puls, respiratorisk funktion og kroppens bevægelser.

Det er også i stand til at give snorken analyse, opdage forhold, såsom søvnapnø og søvnløshed, og kan endda bruges til at få en bedre forståelse af sports-recovery. Opstart krav denne form for data analyse vil normalt koste tusindvis af dollars til at gøre via et søvnlaboratorium.

Efter den analyse, der er også en coaching element indbygget i companion app (iOS og Android) til at hjælpe med at gøre følelse af det alle, der vil give tip om, hvordan til at sove bedre og for at løse søvnproblemer som snorken.

Den EverSleep håber at hæve $40,000 gennem crowdfunding med en $99 early bird tilbud så du kan få fat i en for mindre end $199 udsalgspris. Hvis den rammer målet, det er forventet, at skibet i oktober 2017.

På papiret er det sikkert er alle sat i en søvn-tracker, der går ud over hvad de fleste andre enheder, der er i stand til. Vores store bekymring er, hvordan komfortable at finger sensor kommer til at være til at sove med?

EverSleep wants to be your personal sleep coach