Samsung Gear S3 tips en trucs: Haal meer uit de Klassieke en Frontier

0
2701

Verborgen functies om u te helpen om beter bekend te raken met uw S3 Samsung Gear S3 tips and tricks
Maandag 22 Mei 2017

Door Michael Sawh
@michaelsawh

Maandag

22 mei 2017

Door Michael Sawh
@michaelsawh

De Samsung Gear S3 is geweest rond voor een tijdje nu, dus je bent meer dan waarschijnlijk al in een routine met uw Tizen-aangedreven smartwatch. Of misschien bent u nog steeds onderzoek naar de S3, uit te werken of om er een te kopen of niet.

Één van beide manier, zijn er genoeg om uit te pakken met de nieuwste Samsung smartwatch, wat betekent dat het gemakkelijk is om te missen een aantal toevoegingen die het niet haalden de cut op de Versnelling S2.

We hebben een fatsoenlijk bedrag van de tijd krijgen om te begrijpen van de ins en outs van het Apple-Horloge-Serie 2 rivaal in om uit te vinden wat het is werkelijk in staat zijn.

Hier is onze keuze van nuttige Samsung Gear S3 tips, trucs en hacks uit te proberen nadat je hebt het uit de doos en klaar voor gebruik.

Krijg je app-pictogrammen om

Samsung Gear S3 tips and tricks: Get more from the Classic and Frontier smartwatches

Nu kunt u bepalen waar uw apps live gewoon door te gaan in het app-menu op het scherm en druk op een app.

U zult in staat zijn om het te slepen naar een andere plaats of op een andere pagina helemaal door het verschuiven van de app via de Volgende Pagina pictogram.

Zet het Altijd op de horloge-modus

Out of the box, uw Samsung-horloge is ingesteld om alleen te activeren wanneer u de aanwijzing. Of het nu gaat om het verhogen van het scherm naar u of tikken op de fysieke knoppen om wakker te worden van de display.

Als u de voorkeur geeft om op te treden als een normaal horloge en de tijd op het display 24/7, ga dan naar Instellingen op het horloge en Stijl selecteren. Tik op het Horloge altijd op en je bent goed om te gaan.

Koppelen Bluetooth hoofdtelefoon

Samsung Gear S3 tips and tricks

Nu heb je 4 GB (nou ja, iets minder dan dat) aan opslag aan boord en de verse Spotify S3 app op de gaan, is het een goed moment om te investeren in een paar van de Bluetooth-hoofdtelefoon en laat uw smartphone achter op loopt of trips naar de sportschool.

Als u eenmaal uw Bluetooth-knoppen aanstaan, ga dan naar de Gear S3 en ga naar de Instellingen-app-icoon en selecteer Verbindingen. Druk op de Bluetooth-optie en dat je open uw verbinding opties. Hit BT headset en het scannen naar beschikbare apparaten in de buurt.

Uitschakelen continue HR monitoring

Samsung Gear S3 tips and tricks: Get more from the Classic and Frontier smartwatches

De Samsung Gear S3 is jam-packed met sensoren en fitness gegevens, en hoewel we niet de grootste fans van de hartslagmeter bij de uitoefening, het lijkt redelijk bedreven in het leveren van betrouwbare en hartslag informatie.

Het probleem met het hebben van een hartslag sensor continu meting is dat het gaat om impact te hebben op de levensduur van de batterij. Als je niet zoveel op het kennen van je hartslag de hele tijd, ga naar S Gezondheid op uw toestel en draai de ring helemaal naar rechts om de S Health-Instellingen. Hier kunt u in-of uitschakelen terug op de Auto HR-modus.

Het verzenden van een SOS

Dankzij de ingebouwde GPS, kunt u de track activiteiten, maar ook het delen van locatie-gegevens met Samsung ‘ s nieuwe SOS-modus. Als je uit wandelen met uw Grens en komen in de problemen, zult u in staat zijn om op de Home-toets (de onderste fysieke knop) al snel 3 keer voor het verzenden van een bericht.

Samsung Gear S3 rivalen

  • Apple Watch Series 2 review Apple-Horloge-Serie 2 reviewApple de tweede smartwatch is een sportievere, maar dat is niet alles er is zoals
  • LG Watch Sport review LG Watch Sport reviewA prachtig model om te pronken met de nieuwe Android Dragen 2.0
  • Nixon The Mission review Nixon De Missie reviewSurfers en skiërs: dit is uw smartwatch
  • Huawei Watch 2 review Huawei Horloge 2 reviewFitness die geobsedeerd is door Android-Wear watch het merk mist

Eerst moet je naar het hoofd Versnelling Manager applicatie op je telefoon en ga naar Instellingen om alles zetten. Selecteer Verzenden SOS-aanvragen en hier zult u in staat om te beslissen hoe het SOS-bericht of een oproep wordt verzonden. U kunt ook een count down voor het verhogen van het alarm in het geval dat u per ongeluk het uit.

Widgets toevoegen

Een van de nieuwe functies in de nieuwste versie van Tizen is de mogelijkheid om widgets te maken, zodat u uw favoriete apps, snelle toegang tot contacten of gegevens van S Gezondheid kunnen leven op een aparte home scherm.

Om dit te doen, draai de S3 de bezel alle de weg rechts tot je de widget Toevoegen pictogram. Zodra het geselecteerd is, ziet u een collectie van verschillende widgets kan nu worden toegevoegd.

Als u wilt verwijderen een widget, drukt u op en houdt u ingedrukt op de widget en tik op het minus om zich te ontdoen van het.

Draag het met handschoenen

Het is de ultieme catch-22; je moet het dragen van handschoenen te voorkomen dat uw vingers het vriespunt uit, maar wil je ook profiteren van al het leuks dat je S3 te bieden heeft. Nou, er is er een manier om dit eeuwenoude snafu.

Lees dit: Samsung Gear S2 v Samsung Gear S3

Gewoon het hoofd te Raken gevoeligheid op de instellingen van het Apparaat en oprit dingen doen. Dit betekent dat de dingen kunnen een beetje te gevoelig zijn als u het niet dragen van handschoenen, maar dit kan gemakkelijk worden uitgeschakeld door het ingedrukt houden van de onderste knop uit te schakelen en Touch-gevoeligheid.

Zet het horloge in de modus energiebesparing

Samsung Gear S3 tips and tricks: Get more from the Classic and Frontier

De Versnelling S3 de levensduur van de accu is vrij goed en in onze test geslaagd ongeveer drie dagen. Samsung beweert kunt u tot vier dagen en dat is zeker mogelijk met de hulp van de energiebesparende modus.

Wanneer u het aanzet, dit hoofdzakelijk beperkt beschikt over het uitschakelen van alle functies behalve oproepen, berichten en meldingen. Om dit te doen, moet u op en houd de onderkant fysieke knop. Dit opent een menu met opties zoals Power off, aanslaggevoeligheid en ten slotte energiebesparende modus.

Schema ‘Niet Storen’ modus

U kunt schakelen niet storen in-en uitschakelen eenvoudig is, maar wist u dat u kunt een schema instellen? Deze manier van je spullen S3 zal automatisch onthouden van u storen tijdens de uren die u opgeeft, wat vooral handig is voor het krijgen van een goede nachtrust.

Om uw schema instellen ga naar Instellingen > Apparaat > niet storen en scroll omlaag om te Schakelen zoals gepland en kies de dagen en tijden die u niet gestoord wilt worden.

Verandering van de Versnelling S3 horloges

Samsung Gear S3 tips and tricks: Get more from the Classic and Frontier

Het houden van dingen vers is altijd belangrijk met je smartwatch. Immers, je gaat besteden veel tijd een blik naar beneden op het gezicht. In volgorde om het te veranderen, gewoon lange druk op het huidige gezicht en selecteer een van de opties.

Natuurlijk kunt u altijd blader door verdere opties op de bijbehorende smartphone-app.

En vergeet deze nieuwe Outdoor, Reizen en Sport ‘functionele watchfaces’ dat onlangs op de Versnelling van de App Store.

Een snelkoppeling

Het navigeren op de Versnelling S3 is een makkie dankzij de draaibare ring, maar soms heb je een go-to app die u wilt in staat zijn om een brand in een mum van tijd op alle. Een dubbele druk op de onderste toets ziet S Stem standaard starten, maar u kunt dit aanpassen om u aan direct naar de wil van S Gezondheid, muziek en herinneringen.

Ga gewoon naar uw apparaat instellen en kiezen uit de lijst onder de Dubbele druk op de Home-toets sectie.

Een screenshot op de Versnelling S3

We zullen toegeven dat er niet al te veel redenen om te willen om te screenshot iets op je smartwatch. Met dat gezegd, als je merkt dat je hoeft te onopvallend vastleggen van een moment van actie, houd de home-knop en veeg naar rechts tegelijkertijd.

Dit kan een beetje lastig onder de knie te krijgen, maar je zult zien dat het beeld vliegen uit de top van het scherm als je klaar bent met het recht. En voor als je wilt inhalen op al die pols op basis van herinneringen, ga gewoon naar de Galerie in Apps om te zien wat je hebt opgeslagen.

Al snel springen in de muziek speler

Samsung Gear S3 tips and tricks: Get more from the Classic and Frontier smartwatches

Er zijn twee manieren om de muziekspeler te openen op de Versnelling S3, maar voor de snelste route om een paar liedjes te spelen, veegt u omlaag vanuit het hoofdmenu om toegang te krijgen tot de status paneel. Tik op de muziek notitie icoontje en je start de muziek speler direct.

Snel opnieuw de Versnelling S3

Terwijl we nog niet ervaren bugs, dat is niet om te zeggen dat je het niet. Dus als je de Versnelling S3 is het spelen van wel of niet reageren, is de snelste manier om te starten is om te houden op de onderste knop gedurende ten minste zeven seconden.

Het uitvoeren van een Samsung Gear factory reset S3

Als dat niet doen de truc, de andere optie is om volledig opnieuw instellen van het horloge, dat betekent dat ten koste gaat van alle gegevens die u hebt opgeslagen op het apparaat. Er zijn twee manieren waarop u dit kunt doen.

De eerste is van het horloge zelf waar ga je naar Instellingen, en dan het Apparaat waar je de optie voor het Resetten van de Versnelling. Als je niet kunt krijgen tot het scherm, kunt u verder gaan naar de Gear Manager applicatie op je telefoon naar Instellingen en selecteer vervolgens Over de Versnelling. Hier kunt u vervolgens selecteren om een back-up maken en terugzetten.