Garmin Forerunner 935: 10 essentiële tips en trucs

0
4633

Haal meer uit de multisport GPS-horloge gebouwd voor triatleten en serieuze hardlopers Garmin Forerunner 935: Essential tips
Dinsdag 23 Mei 2017

Door Michael Sawh
@michaelsawh

Dinsdag

23 mei 2017

Door Michael Sawh
@michaelsawh

Net als alle Garmin ‘ s van de top-end GPS sport watches, de Forerunner 935 jam vol met functies, maar het vergt enige tijd onder de knie krijgen precies wat het echt kan.

Ja, het is voornamelijk gebouwd voor het bijhouden van hardlopen, fietsen, zwemmen, maar het kan een hele hoop meer. Dan is er zich te verdiepen in Garmin Connect, waar je nog meer modi en instellingen te sleutelen aan op de top van de aan boord van het horloge.

Lees dit: Inzicht in uw lopende horloge statistieken

Of je hebt een zakje 935 of bent u denken van het kopen van een in de nabije toekomst, we hebben een fatsoenlijk bedrag van de tijd met de sport horloge nu en pakte enkele functies en tips die we denken dat het de moeite waard te weten.

Nog meer vragen of problemen met de Forerunner 935? Laat het ons weten in de comments hieronder.

Het schakelen van de horloge gezichten

Garmin Forerunner 935: 10 essential tips and tricks

Dit is geen Apple-Horloge-of Android-horloge Dragen, dus let op de gezichten zien er niet al dat mooi, maar ten minste wat je kunt veranderen en aan te passen. Er zijn een paar manieren om dit te doen. De eerste is om te gaan naar de Connect IQ-archief van de Garmin Connect-app telefoon, download een nieuwe wijzerplaat van het horloge en wanneer u de volgende keer synchroniseert met het horloge naar uw telefoon, wordt het bijwerken van het horloge met het nieuwe gezicht.

De andere manier is om het te doen is rechtstreeks van de horloge. Houd de Up-knop om de wijzerplaat van het horloge maatwerk modus. U kunt bladeren door de opties en knutselen met elementen met inbegrip van de wijzerplaat, handen, gegevens, accent, kleur en achtergrond kleur.

Check rust HR voor de week

garmin forerunner 935 tips and tricks

We hebben gesproken over de waarde van de monitoring van de hartslag in rust gegevens en hoe het kan bijdragen tot een beter inzicht in uw huidige staat van fitness. De 935 packs in een van de betere pols-gebaseerde optische hartslag sensoren we hebben het geprobeerd, en het kunnen verstrekken van die informatie en het display van het horloge.

Als u door het bekijken van gegevens schermen zie je rust HR van de afgelopen vier uur, maar u kunt ook deze gegevens over een week. Wanneer je op dat de hartfrequentie in rust scherm, druk op de Start/Stop-knop en zie je de gemiddelde RHR over de laatste zeven dagen, dat is misschien wel overzichtelijker dan het zien van het voor de dag.

Deze sensoren kalibreren

Als je twijfelen aan de betrouwbaarheid van de gegevens die worden geserveerd, er is een manier om de nauwkeurigheid te verbeteren en dat is door het kalibreren van de individuele sensoren, zoals het kompas en de hoogtemeter. Om dit te doen, moet u druk op en houd de Up-knop en scroll naar beneden naar de Instellingen. Ga dan naar Sensoren en Accessoires. Bij het kalibreren van het kompas wordt u gevraagd om te draaien op het horloge in meerdere richtingen. Voor de hoogtemeter, kunt u de huidige hoogte of het gebruik van GPS voor het produceren van de gegevens.

Neem de controle over je muziek

garmin forerunner 935 tips and tricks

Helaas, je kunt niet het laden van uw muziek op de Forerunner 935, zoals je kan op de TomTom Spark 3. U kunt het afspelen te bedienen, het is gewoon niet meteen duidelijk hoe je het kunt doen het al. Om toegang te krijgen tot de muziek afspeelbediening u moet houd de light-knop om het menu-scherm. Vanaf hier, selecteer de muziek die opmerking het pictogram en u zult in staat zijn om te spelen, overslaan, herhalen, willekeurig afspelen en controle van muziek het volume voor eigen en derden muziek apps zoals Spotify.

Sorteer uw staplengte

Een andere manier om de tracking nauwkeurigheid speciaal voor stap te tellen en uitgevoerd om ervoor te zorgen dat uw paslengte is de juiste. Een eenvoudige manier om dit uit te werken is het vinden van een plek waar je de exacte afstand en het tellen van het aantal stappen voor het berekenen van de staplengte. Deze informatie toe te voegen, gaat u naar de Garmin Connect-app en selecteer vervolgens het tabblad Meer, Instellingen en Instellingen van de Gebruiker. Scroll naar beneden om Aangepaste Paslengte, selecteer hardlopen of wandelen en u kunt nu handmatig invoeren van de informatie.

Voorkomen dat per ongeluk het bijhouden van sessies

garmin forerunner 935 tips and tricks

Dit is gebeurd op de oneven gelegenheid. Bij het horloge zit onder een shirt of jas en begint het bijhouden van een activiteit zonder u hiervan op de hoogte. Er is een oplossing om dit te omzeilen en die strekt tot het sluiten van de fysieke knoppen. Houd de Light-knop, die je een duwtje in de opties en je vindt de optie om het toetsenblok te vergrendelen. Als u nodig hebt om te ontgrendelen, houdt u neer op een knop en u kunt beginnen met het overslaan van het door deze schermen weer.

Race tegen jezelf

Garmin heeft een heel handig virtual partner-modus, maar het kan lastig zijn om uit te vinden hoe je het moet instellen en dat is nu precies waar het leven. Nadat u hebt gedrukt op de Up-knop, ga naar Settings en selecteer vervolgens Activiteiten & Apps en ga naar Uitvoeren. Hoofd in-Schermen en gaat u door totdat u het Toevoegen van Nieuwe scherm. Hier zult u in staat om te selecteren van de Virtual Partner en het tempo dat u wilt om te racen tegen. Wanneer u de volgende keer een activiteit begint, zult u in staat zijn om de virtual partner en houden in de gaten hoe ver voor of achter je.

Sloot meldingen tijdens het sporten

garmin forerunner 935 tips and tricks

Garmin ‘ s benadering voor het toevoegen van smartwatch-stijl meldingen is een van de beste die we hebben gezien, maar het kan eigenlijk een beetje vervelend wanneer een bericht verschijnt tijdens het bijhouden van activiteit. Om dit te stoppen, houdt u de Up-knop en ga naar Instellingen. Scroll naar beneden naar Telefoon, ga naar de Smart-Meldingen en vervolgens selecteer om ze helemaal uit te zijn of alleen gesprekken tijdens de training.

Tik in Inzichten

Garmin introduceert Inzichten software recent en voor een lange tijd, het is niet zo handig. Het moet gewoon beter, zowel voor sport-tracking en het bijhouden van activiteit. Verborgen in het tabblad Meer in de Connect-app kunt u nu zien hoe het u vergaan andere Garmin-gebruikers, maar u kunt ook kiezen om Alle Inzichten. Dit is waar het zal raden bewerken doelstellingen zijn gebaseerd op prestaties en geeft je handige tips over slapen en andere aspecten van uw gezondheid en fitness-regime.

Krijg een batterij boost modus

garmin forerunner 935 tips and tricks

De prestaties van de accu is behoorlijk indrukwekkend op de Forerunner 935 zoals we hebben uitgelegd in onze review, maar er is een manier om te stimuleren uithoudingsvermogen als je aan het volgen. Ga naar de Instellingen-menu door het ingedrukt houden van de knop Omhoog en selecteer Activiteiten & Apps. Als u de optie Uitvoeren en selecteer vervolgens Instellingen Uitvoeren. Scroll naar beneden om GPS en nu zult u in staat om te kiezen uit Normaal, GPS + GLONASS en UltraTrac GPS-modi. De laatste schakelt de GPS te vertrouwen op de accelerometer sensor van de motie te volgen afstand en snelheid, maar dat massaal verbetert de prestaties van de batterij. Hetzelfde kan gedaan worden voor andere activiteiten, zoals wandelen en roeien.