Hjælp Mig, LAPTOP: Præcision 7520 vs. ThinkPad P51

0
91

Ved

Avram Piltch, værdiboks til BÆRBAR Online Redaktionelle Direktør

|
September 16, 2017 08:00 am

  • MERE

Når du absolut, positivt har at få den mest rå computerkraft ud af din bærbare 3D modellering eller engineering, du har brug for en mobil arbejdsstation. Det er netop, hvad forum bruger egg_cam behov, specielt egg_cam er at forsøge at vælge mellem Dell Precision 7520 og Lenovo ThinkPad P51. Vi har gennemgået både high-end 15-tommer bærbare computere, så vi kan helt sikkert hjælpe med dette valg.

helpmeltp 9.15.17 dell vs lenovo lead
Lad os tage et kig på, hvordan den Præcision 7520 sammenlignes med ThinkPad-P51 i form af design, værdi, batteriets levetid, display og tastatur/touchpad.

Design

Lenovo ThinkPad P51 og Dell Precision 7520 er både tunge, klodsede bærbare computere, der prioriterer magt over portabilitet. ThinkPad-P51 er lidt lysere, vejer 5.8 pounds, mens den Præcision 7520 tips vægten på 6,3 kg. Dell ‘ s arbejdsstation er også mærkbart tykkere, med en z-højde på 1,3 tommer, i forhold til 1.02 cm på P51.

lenovo thinkpad p51 005 675403
Hverken bærbar computer vil vinde en skønhedskonkurrence, men Præcisionen har en lidt mere-premium-design, med en carbon-fiber låg og metal chassis, som ser meget bedre ud end den raven-sort ThinkPad. Både bærbare computere er designet til at passere MIL-SPEC holdbarhed tests for ekstrem stød, vibrationer og temperaturer.

dell precision 7520 026 675403
Vinder:
Uafgjort. ThinkPad er mærkbart lettere, men Præcisionen er et mere attraktivt design.

Tastatur -, Pegefelt og pegepind

Både arbejdsstationer er komfortable, fleksible tastaturer. Normalt, ThinkPad tastaturer er de bedste i branchen, men på den P51 vi har testet, tasterne føltes lidt stiv. Så, det at skrive erfaring med disse to maskiner, der virker som en vask. Begge sæt af nøgler har samme 1.7 mm lodret rejse (1,5 til 2 mm er typisk).

lenovo thinkpad p51 006 675403
Dell og Lenovo har hver touchpads med tre diskrete knapper, der giver en mere præcis navigation erfaring end buttonless klik på pads, som vi finder på de fleste bærbare computere. Begge puder præcis navigation i vores tests, men Lenovo ‘ s var nogensinde så en lidt større, på 4 x 2,2 cm, i forhold til 3,9 x 2,2 tommer på Dell.

Selvom ikke alle bruger, der peger pinde, de give de mest præcise og bekvem form for navigation du kan få på en bærbar computer. Begge disse arbejdsstationer har deres egne pinde mellem G og H nøgler, men Lenovo er lyse røde TrackPoint-har en langt mere behagelig tekstur end Dell ‘ s blå kerne.

Vinder: ThinkPad-P51 har en bedre pegepind og lidt større touchpad.

Batteriets Levetid

Begge laptops er så tunge, at du sandsynligvis ikke kommer til at bruge dem meget, når du er langt fra en stikkontakt. Ikke desto mindre, ThinkPad P51 varer betydeligt længere på en opladning end de Præcision 7520. Lenovos bærbare udholdt for 8 timer og 2 minutter på vores batteri test, som indebærer kontinuerlig surfing via Wi-Fi, mens Dell ‘ s arbejdsstation pooped ud efter bare 6:28.

MERE: Laptops med den Længste batterilevetid

Vinder: ThinkPad-P51

Resultater

Når du vælger en bærbar computer, der kan komme med et udvalg af processorer og grafikkort, ydeevne afhænger meget af, hvilke komponenter, du vælger. Præcision 7520 og ThinkPad-P51 vi har testet den samme Intel Xeon CPU E3-1535M v6 Cpu ‘ er, der er identiske med Nvidia Quadro M2200 grafikkort. Ikke desto mindre Præcision 7520 havde en lille kant på alle benchmarks, vi har udført.

Dells bærbare fået 15,958 på Geekbench 4, en syntetisk test, der måler den samlede præstation, mens Lenovo system, der returneres en mark af 15,332. På 3DMark Ice Storm Ubegrænset, en grafik benchmark, Præcision fået 156,543 i forhold til P51 ‘ s 137,005.

Vinder: Dell Precision 7520

Skærm

Begge laptops er til rådighed med en bred vifte af skærme, men vi har testet, hver med en 4K, nontouch panel om bord. Dell Precision 7520 skærm gengives et farverigt 99,9 procent af sRGB-farveskalaen, mens der giver en lysende 365 nit lysstyrke.

dell precision 7520 035 675403
ThinkPad-P51 var mere levende (172 procent af sRGB-farveskalaen), men meget lysdæmper (271 nit). Som et resultat, i vores test, farverne falmede på bredere betragtningsvinkler på P51. ThinkPad-computeren leveres også med en indbygget farve kalibrator, som hjælper med at regulere temperaturen til foto-og video-redigeringsprogrammer.

Vinder: Dell Precision 7520 er mindre farverige, men meget lysere.

Værdi

Både Dell.com og Lenovo.com har hyppige salg, så priserne på offentliggørelse tid vil uden tvivl ændre sig i fremtiden. Mens dette skrives, er den Præcision 7520 starter ved $1,199 og entry-level ThinkPad P51 konfiguration går til $1,439. Men den grundlæggende model af ThinkPad kommer med en Core i7-processor og Nvidia Quadro M1200 grafik, mens den base Præcision har kun en Core i5 og integrerede Intel-grafik. Når du konfigurerer den Præcision med de samme specs som Lenovo, det koster $1,533, omkring $100 mere end ThinkPad.

MERE: De Bedste Bærbare computere til Ethvert Behov

Når du sammenligner både bærbare computere med vores gennemgang konfigurationer — en 4K-skærm, en Intel Xeon CPU, 32GB RAM, Nvidia Quadro M2200 grafik og en 512 GB PCIe SSD — den Præcision koster $3,564 og ThinkPad-P51 går til $2,915. Det er en $600 forskel til fordel for ThinkPad.

Vinder: ThinkPad-P51 er meget billigere.

Bottom Line

Lad det være klart: Disse to bærbare computere er meget ens, og du kan virkelig ikke gå galt med den ene. Men hvis priserne var ens, ville jeg gå til den Præcision, 7520, på grund af sin lysere skærm og lidt bedre performance.

Men jeg anbefaler, ThinkPad P51, som det er hundredvis af dollars billigere. Og lad os ikke glemme, at det også holder længere på en opladning, og kommer med en farve kalibrator.

Kredit: Bærbar Computer Mag

  • Som Bærbar CPU ‘ en er den Rigtige for Dig?
  • Bedste 2-i-1 (Bærbar/Tablet Hybrider)
  • Den Bedste Bærbare til Erhvervslivet og Produktivitet

Forfatter Bio

Avram Piltch

Avram Piltch, værdiboks til BÆRBAR Online Redaktionelle Direktør
Den officielle Nørder Nørd, som hans ugentlig klumme er titlen, Avram Piltch har vejledt den redaktionelle og produktion af Laptopmag.com siden 2007. Med sin tekniske viden og passion for innovation, Avram programmeres flere af BÆRBAR computer i den virkelige verden benchmarks, herunder LAPTOP Batteri Test. Han har en master-grad i engelsk fra NYU.
Avram Piltch, værdiboks til BÆRBAR Online Redaktionelle Direktør