Få 2-i-1 Huawei MateBook for rekordlave $399

0
72

Av

Louis Ramirez
|
Mars 15, 2017 10:03 am

  • MER

Den MateBook er en førsteklasses 2-i-1 er utformet for å gi andre Windows-basert hybrider som Microsofts Surface Pro 4 en løpe for sine penger. Selv om vi synes det er litt dyrt når MateBook utgangspunktet debuterte, Amazon har hakket løs på sin pris å senke det 42 prosent til bare $399.

huawei matebook 2

Hvis du ikke er kjent med Huawei, det Kinesiske selskapet er den tredje største smarttelefon maker i verden, bak Samsung og Apple. Når tiden kom for å utvikle MateBook, Huawei ikke gjøre noen kompromisser. Den har en sterk, metall chassis som gir tablet et luksuriøst preg. Sin 12-tommers berøringsskjerm er like imponerende med en 2160 x 1440 oppløsning og dype, levende farger.

Slå super-sized tablet er en 2,2 GHz Intel Core m3 prosessor kombinert med 4 gb RAM og 128 GB SSD. Det er også en innebygd fingeravtrykk-sensor som fungerer glimrende med Microsoft Windows Hei biometrisk logge på og et 5-megapiksel front kamera som tar imponerende, smartphone-som bilder.

Men, husk at MateBook kan ikke bruke lang tid borte fra en stikkontakt. Batterilevetiden er skuffende — det varte i underkant av 4 timer på vår test — så du må pakke en lader uansett hvor du går. Også, MateBook Portefølje Tastatur, MatePen, og Mate Dock er flere alternativer.

Likevel, på $399, 12-tommers MateBook har endelig nådd en pris hvor det er en anstendig budsjett alternativ til Overflaten Fordeler av verden.

  • Beste Bærbare pc-Tilbud i Dag
  • Apple å Avsløre 10.5-tommers iPad Pro i April
  • Få den Ultimate Amazon Brann Tablet-Pakke for $59