Windows 10 Falder Skabere Opdatering: Hvad IT-Professionelle Skal Vide,

0
118

Disse er de vigtigste business-venlige funktioner rullende ud i nye Vinduer, 10 Falder Skabere Opdatering.

Microsoft tog wraps off den næste Windows-10 opdatering på sin developers conference Bygge 2017. Windows-10 Falder Skabere Opdatering vil lanceres officielt i September 2017. Det bringer med sig nogle interessante ændringer. Disse er de vigtigste funktioner, du kan forvente at se.

Lettere oprettet

Windows AutoPilot Implementering Program-og Windows-AutoPilot både håber på at forbedre klargøring og udrulning af Windows 10. Udsendelsen er Programmet primært til Oem-producenter, distributører og forhandlere, som vil give dem mulighed for at give brugerne med fuldt business-ready maskiner ved at tilføje Azure Active Directory, Intune mobile device management og Office 365 ProPlus-programmer. Registrér din virksomhed i AutoPilot-program gør det enkelt at spore, konfigurere og opsætte medarbejdere computere.

Flydende Design System

Den nye Windows-10 har et Flydende Design, der har til formål at gøre interagere med din maskine, mere intuitiv og menneskelige. Det Flydende Design-System er baseret på den forudsætning, at ved hjælp af Lys, Dybde, Bevægelse, Materiale og Skala til at forbedre brugergrænsefladen. Der bruges lys til at belyse din cursor bevægelser og henlede deres opmærksomhed på menu elementer, som du klikke på via din almindelige opgaver, som ikke giver meget ekstra funktionalitet, men ser også godt.

MERE: Windows 10 Skabere Opdatering: Bedste Nye Funktioner

Der er også en fornemmelse af dybde og bevægelse i den seneste Windows-10, kan du ikke kun kan zoome ind og ud, du kan også ændre vinklen på din POV. Dette giver brugeren følelsen af at være i stand til at bevæge sig rundt i 3D-objekter, og vil formentlig være mest værdsat af kreative professionelle. Det Flydende Design System indeholder nogle ekstra Windows Blæk funktionalitet; Microsoft annonceret, at det nu er muligt at rulle ved hjælp af pennen.

Forbedret Windows Defender Avanceret Trussel Beskyttelse (ATP)

For Enterprise-brugere, er Microsoft nu kalder ATP en suite af værktøjer. Det vil nu omfatte Anvendelse Vagt, Enhed, der er Guide og Antivirus. Pakken isolater potentiel malware og udnytter downloades via browser og isolerer og indeholder trussel. Det vil bruge virtualisering-baseret sikkerhed, isolere og potentielt skadelig kode i containere.

Historien Remix

En cool ny funktion, Historie Remix giver dig mulighed for automatisk at generere videoer ved hjælp af dine egne videoklip og billeder. Med ingen redigering, der kræves Historie Remix bruger AI til at oprette en video, der ser ud og føles, som om det var redigeret af hånden. Du kan også indstille parametrene, så videoen er fokus på bestemte enkeltpersoner, kan du tilføje specielle effekter og 3D-billeder fra Remix 3D, og du kan lag-lyd over toppen af det endelige produkt.

OneDrive Filer on Demand & Microsoft Graph

Roaming mellem enheder vil være nemmere efter de nyeste Windows-10 er frigivet. Tak til OneDrive Filer-on-Demand og Microsoft Graf, du vil være i stand til at bringe alle dine filer og aktiviteter fra separate enheder til en samlet sky. Ikke kun det, men den nye OneDrive Filer på Efterspørgslen vil hjælpe dig med at styre, hvad der bliver gemt på din harddisk, og hvad der ikke gør.

Windows Tidslinje & Cortana

Sandsynligvis den bedste produktivitet værktøj i flok, Windows Tidslinjen vil bruge den visuelle kort til at logge af, hvad du arbejder på hver dag, så du nemt kan rulle gennem de seneste dage, klik på, og samle op, hvor du slap. Du kan også bruge Cortana er “Samle op, hvor du slap” funktion til at administrere din produktivitet på tværs af alle dine enheder.

Dette betyder, at du vil være i stand til at begynde at arbejde på et dokument på din PC og derefter skifte til telefonen uden at gå glip af et beat. Det arbejde, du derefter udfører på din telefon, vil også blive logget i din timeline, så når du går tilbage til din PC senere du vil se det. Du vil endda være i stand til at oprette påmindelse meddelelser til din Android eller iPhone.

Cloud Udklipsholder

I den nye Windows-10 Skyen vil Klippebordet kan du uden problemer sende og dele ting mellem enheder med forskellige OS. Så, vil du være i stand til at sende et foto fra din PC til din iPhone uden at e-maile det til dig selv, som er temmelig meget en vinder.

Windows Store

Windows Store fortsætter med at udvide. Microsoft meddelte, at iTunes, SAP mobile, Ubuntu, Linux og Spotify vil være tilgængelig i Windows Store, som er en velsignelse for business-brugere og designere. Microsoft er stejlt på, at dette er kun begyndelsen af Windows Store, og at flere i-demand-apps er på vej.

Kun tiden vil vise, hvad vedtagelsen af det nye Windows 10 vil betyde for IT-Administratorer, men når det kommer ud, at vi vil være klar.

  • Top 6 Windows 10 Irritationsmomenter (og Hvordan du retter Dem)
  • Bedste Windows 10 Apps til IT-Teknikere
  • Windows 10S: Hvad er DET Fagfolk, der har Brug for at Vide