Suunto Spartan Sport Håndled HR: Vigtige tips og tricks

0
161

Få mest muligt ud af den pulsmåling ur, der er bygget til udendørs brug Suunto Spartan Sport Wrist HR tips
Mandag Den 26 Juni 2017

Af Michael Sawh
@michaelsawh

Mandag

26 juni 2017

Af Michael Sawh
@michaelsawh

Den Suunto Spartan Sport Håndled HR måske ikke har fået topkarakter i vores anmeldelse, men det er det finske selskab bedste GPS-sportsur til dato, og pakker en af de bedste håndled-baseret pulsmålere, vi har testet.

Suunto har været temmelig god til at udrulle nye funktioner og opdateringer på en regelmæssig basis for at gøre multisportsur en bedre egnet til udendørs brug og forbedre på centrale funktioner som navigation, aktivitet tracking og gør det til en meget bedre smartwatch udskiftning.

Læs dette: Seneste løb nyheder, anmeldelser og funktioner

Vi har samlet op i Sporten Håndled HR-igen at komme til at kende nogle af de nye funktioner og valgt vores bedste tips og tricks til at få mest ud af din træning.

Husk at tjekke om du kører den nyeste software opdatering tilgængelig selv, ellers kan du ikke se nogle af disse tilstande og funktioner. Du kan kontrollere, om Suunto hjemmeside, for at finde ud af, om du er fuldt opdateret.

Prøv nogle interval træning

Vi har talt op fordelene ved at tilføje lidt variation ind i din træning og den gode nyhed er, at nu kan du opstille nogle høje intensitet sessioner lige fra Håndleddet HR. Før du begynder at spore en aktivitet, skal du stryge op på skærmen, indtil du kan se intervaller. Her vil du være i stand til at slå indstillingen til eller fra, samt etablering af gentagelser, interval gange og inddrivelse gange. Der er nu endnu støtte til at ændre intervallet uddannelsesplan midt-run.

Skiftende se ansigter

Suunto Spartan Sport Wrist HR: Essential tips and tricks

Det kommer ikke til at konkurrere med en dedikeret smartwatch eller Garmin ‘ s sports ure er for tilpasning, men du har mulighed for at blande det op på uret ansigt i front. Til at tage din pick fra et lille udvalg af ansigter, skal du trykke på og holde den midterste knap på uret, og vælg tilpas for at stryge gennem indstillingerne, og juster farver. Se nogle ansigter gøre, også har små widgets, der omfatter data, som det lokale klokkeslæt, dato og skridt tæller. Du kan rulle gennem disse widgets fra ur ansigt ved at trykke på den midterste knap på uret.

Navigering på højde

Når du planlægger at få højt op, du kan følge en rute, der er baseret på opstigningen og nedstigning data. For at gøre dette, skal du gå til hovednavigation skærmen, og tryk på den midterste knap på uret. Her vil du se din højde profil displayet. Hvis du hælder ud af den rute, en besked popper op på uret for at fortælle lade dig det vide. Derefter kan du gå tilbage i navigation for at komme tilbage på rette kurs.

At finde din vej tilbage

Suunto Spartan Sport Wrist HR: Essential tips and tricks

Dette er virkelig nyttigt, hvis du planlægger at gøre nogle udforske men du vil have lidt hjælp til at komme tilbage til hvor du startede. Når du sporer en aktivitet med GPS, skal du stryge til højre, indtil du kommer til navigationen kortet, skal du stryge op til at se de muligheder, menu, som indeholder Interessepunkter, Ruter, Din Placering og Finde Tilbage tilstande. Når det er valgt, vil du finde en skærm, der er dedikeret til at navigere dig tilbage til dit udgangspunkt.

Ophold på toppen af uddannelsesplan

Suunto Spartan Sport Wrist HR: Essential tips and tricks

Det betaler sig at bruge lidt tid på Suunto Movescount web app, fordi det er en langt mere feature-rige sted end smartphone app i øjeblikket. Det er et godt sted at opbygge et uddannelsesprogram, hvor du kan plotte aktiviteter om ugen, inklusive detaljer, såsom varighed og intensitet af træning. Når du har synkroniseret programmet for at se, hoved til uddannelse status-skærm, som er et par aflæser ned fra de vigtigste se-skærmen, og stryg fingeren over at se, hvad der er på uddannelse dagsorden for dagen.

Se, hvordan du sammenligner med konkurrenterne

Uddannelse Indsigt udforsker alle de registrerede data i Movescount til at give en retningslinje, og hvad slags arbejde du skal lægge i at nå dine mål. Så hvis du håber på at gennemføre et marathon på under 4 timer, det vil detaljer, hvor ofte du bør nok være træning og selv pin punkt den ideelle vægt til at være på. Du kan finde disse indsigt i web app, under eu-fanen.

Få nogle apps

Ja, gør Suunto apps. Tja, de er i vid udstrækning bygget af Suunto fællesskab og liste over dem kan findes i Movescount web app, under eu-fanen. Her kan du spare apps til dit ur, men bare holde øje med, om kompatibilitet for at sikre, at de spiller flot med dit Håndled HR.

Få bedre batterilevetid

Suunto Spartan Sport Wrist HR: Essential tips and tricks

Sport Håndled HR leverer temmelig imponerende udholdenhed allerede, men hvis du planlægger en virkelig stor trek, så er der en ny strømbesparende tilstand, der gør skærmen i den lave farve muligheden og bruger færre farver, for ikke at dræne batteriet. Hovedet ind i sporings tilstand, og rul ned, hvor du vil finde den strømbesparende menu, og tryk lav farve skift for at få det batteri-boost.

Finde ud af, hvornår du bør tage en pause

Magen til Garmin training effect mode, Suunto-brugere kan nu se, hvor meget hvile de bør tage mellem samlingerne. For at tjekke ind på opsving tid, rul ned på skærmen, indtil du kan se den dedikerede Recovery-skærmen.

Dæmper disse anmeldelser

Ideel til dem, der er øjeblikke, hvor du foretrækker ikke at blive aflyttet af beskeder, der er en nyttig tilstanden Må Ikke Forstyrres, der kommer i handy. For at aktivere den, hold den midterste fysisk knap på uret. Rul ned, og du vil finde mulighed for at gøre det på. Når du er klar til at blive forstyrret igen, igen på skærmen, og tryk på den øverste knap, og du er tilbage i aktion.