Dell EMC Bevist Professional Certification Guide: Oversikt Og Karriere Stier

0
123
 1. Introduksjon til Dell EMC-Sertifiseringer
 2. Dell EMC-Lagring av Informasjon Sertifisering
 3. Dell EMC Data Forsker Sertifiseringer
 4. Dell EMC Cloud Arkitekt Sertifiseringer
 5. EMC-Beskyttelse av Data og Management Sertifisering
 6. Din Karriere med Dell EMC Bevist Profesjonelle Sertifiseringer

EMC tilbyr sertifiseringer i enterprise lagring, inkludert spor for data forskere, cloud (data center) arkitekter, cloud administratorer, så vel som leverandør-nøytral valg. Les mer om EMC ‘ s sertifiseringer og karriere stier for IT-profesjonelle.

EMC, kjøpt av Dell i 2016, har blitt en markedsleder i det plass til mer enn to tiår. Med en slik tid kommer et ansvar for å trene og sertifisere lagring ingeniører, utviklere, administratorer og arkitekter på selskapets maskinvare og programvare.

Dell EMC oppnår dette målet gjennom Velprøvd Profesjonelle sertifisering program, og bruker dette programmet til å opprettholde strenge opplæring og sertifisering, samt å gi en kanal for å samle verdifull tilbakemelding fra kunder og IT-eksperter. Bli en sertifisert Bevist Professional gjør det mulig med direkte innspill til Dell EMC produktet lag, slik sertifisering holdere kan påvirke timingen og funksjon-setter for selskapets produkter og tjenester.

Siden Dell/EMC-fusjonen, Bevist Faglige programmet har operert sammen med to andre programmer, Dell EMC Certification program og VCE Certified Professional-programmet. Dell EMC-sertifiseringer, fokuserer hovedsakelig på Dell-maskinvare, teknologi, mens Dell EMC Bevist Profesjonelle sertifiseringer er basert på EMC-lagring produkter og tjenester. Den VCE Certified Professional-programmet tilbyr ingeniør-nivå sertifiseringer for samlede infrastrukturer.

Dell EMC Bevist Profesjonelle Sertifisering Program-Oversikt

Ulike sporene som finnes i de Bevist Faglig program, slik at sertifikatinnehavere å oppnå en dybde av kunnskap på bestemte områder av Dell EMC-produkter og-lagring teknologi. Bevist Profesjonelle spor inkludere data forsker, cloud arkitekt, cloud og lagring av administratoren, teknologi arkitekt, ingeniør (cloud, plattform og gjennomføring) og programmet utvikleren. Dell EMC tilbyr også produktspesifikke sertifiseringer for kunder som benytter ScaleIO, ViPR, Data Protection Rådgiver og VxRail lagringsløsninger.

De fleste, men ikke alle, Bevist Profesjonelle spor kommer i tre nivåer: Førsteamanuensis, Spesialist og Ekspert. Hver sertifisering spor i de Påviste Faglige programmet sikter mot en kombinasjon av målgrupper – ansatte, partnere, kunder og bransjen. Nåværende spor som er åpne for alle interesserte parter (bransjen), inkluderer følgende:

 • Lagring av informasjon Associate (EMCISA)
 • Data Forsker Førsteamanuensis (EMCDSA)
 • Data Forsker (EMCDS)
 • Cloud Infrastruktur og Tjenester Knytte Versjon 2 (EMCCIS)
 • Cloud Arkitekt (EMCCA)
 • Data Protection and Management Førsteamanuensis (EMCDPM)

Spor rettet mot EMC ansatte, partnere og kunder inkluderer:

 • Cloud Administrator (EMCCAD)
 • Administrator for lagring (EMCSA)
 • Produkt/teknologi bestemt (VxRail, ScaleIO, ViPR og Beskyttelse av Data Rådgiver)

Spor for ansatte og partnere, inkluderer følgende:

 • Teknologi Arkitekt (EMCTA)
 • Cloud Ingeniør (EMCCE)
 • Plattform Ingeniør (EMCPE)
 • Gjennomføring Ingeniør (EMCIE
 • Teknisk Support Ingeniør (EMCTSE)

De fleste sertifiseringer krever bestått en eneste eksamen sammen med noen forkunnskaper. Spesialist sertifiseringer krever en Medarbeider sertifisering som et prereq, og Ekspert sertifiseringer krever Førsteamanuensis og Spesialist legitimasjon. Pearson VUE forvalter Bevist Profesjonelle sertifisering eksamener, som koster $200 dollar hver. I henhold til Dell, EMC, eksamen kan tas av alle med ingen tilknytning til kravet. Imidlertid, offisielle kurs er bare tilgjengelig hvis den angitte målgrupper. Forutsetninger, relevant teknologi dekket og ytterligere detaljer for hver sertifisering spor og kunnskap nivå er beskrevet i de Påviste Profesjonelle Sertifisering Rammeverk.

Selv om Påvist Profesjonelle sertifiseringer ikke utløper, Dell EMC anbefaler oppdatere dine sertifiseringer hvert tredje år for å sikre at de er i samsvar med dagens teknologi. Oppdatere en sertifisering innebærer å ta (og bestått) tilhørende sertifisering eksamen.

De følgende avsnittene går gjennom Dell EMC Bevist Profesjonelle sertifiseringer tilgjengelig for alle interesserte, og som ikke fokusere på en bestemt teknologi. Du vil også lære mer om jobben roller som er knyttet til hver sertifisering.

MER: DET Karriere Stier Og Sertifisering Guider
MER: Beste IT-Sertifiseringer
MER: Beste IT-Opplæring

Dell EMC-Lagring av Informasjon Sertifisering

Dell EMC-Lagring av Informasjon Associate (EMCISA) er en entry-level sertifisering for de som klarer lagret digital informasjon i tradisjonelle, virtualisert og software-definert miljøer. Kandidater bør være opp til hastigheten på begreper knyttet til data center infrastruktur, storage systems (intelligent lagring av systemer og software-definert lagring), lagring nettverksteknologi, sikkerhetskopiering og replikering strategier.

Sertifisering krever at du passere bare en eksamen, og det oppfyller en forutsetning for flere høyere nivå-sertifiseringer, som Skyen Arkitekt. Tenk på det: ved å sende en enkelt lagring eksamen, kan du sparke av deg Bevist Profesjonelle sertifisering innsats og være godt på vei til en bedre, mer utfordrende jobb i lagringsteknologi.

Din Første Jobb i lager

Med linjer som du fortsetter å uskarphet mellom nettverk, server og lagring administratorer, din første eksponering for lagring teknologi kan godt være du i din nåværende jobb. Software-definert nettverk og lagring, sky-basert lagring og virtuelle nettverk overlegg representerer et stort teknologi skift i virtualisert lagring systemer. Mens storage area network (SAN) – administratorer har tradisjonelt holdt jobber med en laser fokus på fysisk lagring strategier, i dag er administrator for lagring må vite og forstå fysisk og virtuell lagring, nettverk og server-teknologi.

Nå som infrastruktur virtualisering har avgjort til bevist, produksjon-klar teknologier og teknikker, lagring administrasjon må også takle lagring/nettverk/server administrasjon snarere enn forskjellige disipliner for hvert område av ekspertise. Som du gå gjennom Dell EMC-lagring sertifiseringsprosessen, sørg for å betale nær oppmerksomhet når som helst tema for virtualisering vises. Virtualisering av alle typer er sterkt påvirket IT-infrastruktur, og oppbevaring virtualisering er en stor del av denne endringen.

Dell EMC Data Forsker Sertifiseringer

Dell EMC Data Forsker Førsteamanuensis (EMCDSA) er en grunnleggende sertifisering som eksponerer deg til det grunnleggende av big data og data analytics. Emner for denne sertifiseringen omfatter en introduksjon til data analytics, egenskaper av big data og rollen av data forskere. Også dekket en rekke av store data teorier og metoder, inkludert lineær regresjon, gang-serien analyse og beslutning trær. Ulike cutting-edge big data verktøy, slik som Hadoop og MapReduce, har som hjelpemidler for å dataanalyse innsats.

Det neste trinnet opp på sertifisering stigen er Dell EMC Data Forsker, Advanced Analytics Spesialist (EMCDS). Fagfolk på dette nivået benytter avansert analyse til å løse forretningsmessige problemstillinger. De bruker Hadoop, Gris, Hive og HBase, analysere sosiale nettverk, og forstå naturlig språk prosessering.

Data Forsker, Virksomhet og Data Analytiker Jobb Roller

Jobben rolle og beskrivelse for data forskere er en relativt ny utvikling i verden av lagringsteknologi. Tidligere, lagring analytikere har kanskje også blitt kalt “business analytikere” eller “data analytikere,” med tydelige forskjeller mellom fokus for hver slik rolle. DET business analytikere er ansvarlig for å opprettholde en bedrift perspektiv på IT-funksjoner og operasjoner, og kombinerer DET prioriteringer med virksomheten og prioritering av et selskap. Data analytikere har tradisjonelt fokusert på de tekniske aspekter ved lagring og data management.

De data forskeren rolle er et konglomerat av disse to analytiker roller: den kombinerer en sterk teknisk bakgrunn og forståelse av data analytics med skarpsindighet å kjenne virkningen av DEN beslutninger på virksomheten. Som du kan se, en data-forsker bygger en bro mellom DEN verden og næringslivet, slik at hver side kan sette pris på bekymringer og innspill fra andre. Tenk på data forskere som store bildet næringslivsledere med sterk teknisk bakgrunn i data for analyse og ledelse. Med andre ord, de representerer (og opprett) det beste av begge lagring verdener.

Dell EMC Cloud Arkitekt Sertifiseringer

Dell EMC Cloud Infrastruktur og Tjenester Associate (EMCCIS) sertifisering gjenkjenner fagfolk som har kompetanse til å bygge en nettbasert infrastruktur. De har et solid fundament i cloud computing og cloud referanse modell, fysiske og virtuelle lag av et nettbasert miljø, kontroller, skybaserte tjenester og ledelse, og sikkerhet og kontinuitet.

Dell EMC Cloud Arkitekt (EMCCA) sertifisering er ditt springbrett fra en lagringsplass administrasjon eller ingeniør rolle til å bli et fullverdig medlem av lagring elite. Den EMCCA sertifisering gjenkjenner lagring spesialister som vandrer storage technology og programmer for virtualiserte datasentre eller til skyen. Datasentre basert utelukkende på fysiske servere og infrastruktur er raskt å gi måte å virtualization-teknologi, som forvandler data sentre i bikuber av virtualisering aktivitet. EMCCAs hjelpe design virtuell lagring og overføring strategier som selskaper flytter fra fysisk lagring til virtuell lagring, eller en blanding av de to.

EMCCAs lære generalisert design vederlag for virtualisering av lagringsmuligheter. Den EMCCA sertifisering tilbys på to nivåer:

 • Spesialist: Cloud Infrastruktur Planlegging og Design
 • Ekspert: Cloud-Tjenester Planlegging og Design

Skyen Arkitekt Jobb Rolle

Cloud arkitekter hører til vanguard lagring arkitekter som er å utnytte sine talenter til å virtualisere lagring infrastruktur, samt den underliggende nettverk som støtter det. Med cloud som en av de heteste temaene i den siste tiden, lagring arkitekter med en EMCCA sertifisering er sannsynlig å finne et mangfold av sysselsetting alternativer tilgjengelig. Fra selskaper som ønsker å migrere til en sky lagring design i sine datasentre, sky-basert innovatører som Amazon Web Services, skyen er å gjøre mer for å automatisere IT-infrastruktur management og redusere kostnader enn noen annen enkelt teknologi utvikling i løpet av de siste 20 årene.

Mange forståsegpåere bekymre deg for at programvaren automatisering knyttet til cloud miljøer vil sette ulike typer infrastruktur administratorer og ingeniører ut av arbeid. Vi mener det er klar himmel fremover for de som tar initiativ til å forbedre sin opplæring og kompetanse med cloud-teknologi. Faktisk, de som klarer å gjøre overgangen fra lagring av administratoren eller ingeniør til sky arkitekt kan forutse høy etterspørsel for den nærmeste fremtiden. Grunnen til at skyen har blitt et populært buzzword er at cloud computing lover mer fleksibilitet til en lavere pris, med forbedret online databeskyttelse og katastrofe gjenoppretting evner kastet i for godt mål. En sterk business case for cloud-teknologi gjør cloud arkitekten en avgjørende rolle for selskaper som ønsker å flytte til et virtualisert infrastruktur.

EMC-Beskyttelse av Data og Management Sertifisering

En person med Data Protection and Management Førsteamanuensis (EMCDPM) sertifisering klarer alle typer data protection tiltak i et datasenter miljø. En EMCDPM ikke bare forstår det store bildet for beskyttelse av data architecture, men kan plukke løsninger for å løse problemer og holde big data og mobile enheten dataene dine er trygge. Disse løsningene kan innebære sikkerhetskopiering og gjenoppretting data deduplisering, replikering og feiltoleranse, samt data migrasjon. En EMCDPM vet også hvordan de skal sikre beskyttelse av data-miljø.

Data Protection and Management Jobb Rolle

Du vil ikke ofte finne data protection management posisjoner, unntatt i store organisasjoner, eller de som kjernevirksomhet dreier seg om store databaser. Faktisk, data protection er ofte en del av en beslektet rolle, som forvalter data, administrator eller arkitekt.

Uansett, data protection management rolle sikrer den høyeste grad av beskyttelse av data i komplekse miljøer, ved hjelp av nåværende og nye teknologier. Dette betyr vanligvis at du må kontrollere automatisering av sikkerhetskopier, replikering, arkivering, migrasjon og lignende. En person i denne stillingen må ha sterk problemløsende evner og dyp kunnskap om data protection-produkter og implementering av metoder, så vel som evne til å ta i bruk og integrere ny teknologi.

Din Karriere med Dell EMC Bevist Profesjonelle Sertifiseringer

Det er mange bevegelige deler et selskaps data og lagring strategi, og Dell EMC er Bevist Profesjonelle sertifiseringer er en utmerket måte å jobbe din vei inn i en stor jobb. Dell EMC ‘ s sertifiseringer er kontinuerlig oppdatert og revidert med state-of-the-art lagring management innhold, fremtiden din jobb ferdigheter og kunnskaper slik at uavhengig av hva ny teknologi blitt populært i fremtiden, vil du alltid være i forkant og i-demand.

Fra å fullføre din første lagring sertifisering for å oppnå en data forsker eller arkitekt ekspert sertifisering, hvert trinn i den anerkjente Faglige programmet øker din kunnskap, verdiskaping og sysselsetting valg i et konkurranseutsatt arbeidsmarked. Behovet for data og lagring kompetanse vil aldri vike. Jo før du starter ditt sertifiseringer, jo raskere kan du begynne å generere den erfaring og kompetanse til å sette deg selv på fast-track til suksess i lagring ledelse.

Sertifisering og Opplæring og Ressurser

Selv om Dell EMC anbefaler ulike instruktør-ledede opplæring (ILT) og self-paced e-læringskurs for å hjelpe deg passere sertifisering eksamener ingen opplæring eller eksperimentell forutsetninger må være ferdig først. For de som er interessert i offisiell trening, kan du se de foreslåtte kurs som er oppført på nettsiden for ønsket sertifisering, eller bla gjennom listen på Sertifisering Eksamener og Trening siden. Dell EMC-noen ganger har bunter av video ILT kurs og eksamen kupong til en betydelig rabatt, så pass på å sjekke EMC Bevist Profesjonell nettside før du tar fatt på en ny sertifisering spor.

Dell EMC tilbyr også gratis praksis tester, slik at du kan vurdere din beredskap for hver sertifisering eksamen på forhånd. Selvfølgelig, og scoret en ståkarakter på praksis eksamen ikke garantere at du vil passere den virkelige eksamen, men relevant praksis eksamener kan det tyde på at kunnskap områder hvor du trenger mer arbeid før du tar den virkelige tingen.

MER: DET Karriere Stier Og Sertifisering Guider
MER: Beste IT-Sertifiseringer
MER: Beste IT-Opplæring