Acers Spinn 1 Har High-Res Skjerm og Førsteklasses Chassis For Crazy-Lav Pris

0
97

Av

Andrew E. Lausingen

|
1. juni 2017 11:00 am

  • MER

Hvis du kjøper en bærbar for under $350, kan du vanligvis forventer en kjedelig, low-res skjerm og en billig-plast kabinett. Men Acer har Spinn 1 knipser dine forventninger ved å tilby en fargerik, 1080p IPS-skjerm og en attraktiv metall chassis for en pris som starter på $329. Vi hadde en sjanse til å vise 11,6-tommers 2-i-1 i Taipei Computex-messe og kunne ikke tro bygge-kvalitet som du får for pengene.

acer spin 1

Spinn 1 er ganske tynn og lett med et 0.55-tommers tykke all-metall chassis som veier bare 2.76 pounds.Dens gunmetal grå og sølv-farget metall chassis ser ut som det ble stjålet fra en mye dyrere bærbare pc-en. Vi likte spesielt den kalde metallisk følelse av lokket.

Den bærbare pc-en er på hele 11,6 tommer FHD IPS berøringsskjerm er en glede å se på. Farger som grønt og gult i bakgrunnen virkelig spratt og var trofast selv når vi flyttet langt til venstre eller høyre. Faktisk, Acer hevder at skjermen har 178-graders innsynsvinkel.

acer spin 1

For å få Spinn 1 ned til en så lav pris, Acer hadde tydeligvis å kutte hjørner på prosessoren. Det 2-i-1 er tilgjengelig med en Pentium eller Celeron PROSESSOR, 4 gb minne og 32, 64 eller 128 gb eMMC lagring.

MER: Best på Computex 2017

Den bærbare pc-en har to USB 3.0-porter, HDMI-utgang og et spor for microSD-kort. De trådløse alternativer inkluderer 802.11 ac Wi-Fi og Bluetooth 4.0. Acer krav 8 timers batterilevetid, og Spin-1 fungerer med selskapets Aktive Stylus, som tilleggsutstyr.

Acer Spinn 1 bør starte frakt gang denne sommeren.

Acer Laptop Guide

Beste Acer Bærbare datamaskiner og Chromebook

Sammenligne Acer til Andre Bærbare pc-Merker

Acer Teknisk Støtte Vurdert

Hva som er i Acer ‘ s Standard Garanti?

Beste Acer Bærbare datamaskiner og Chromebook

Sammenligne Acer til Andre Bærbare pc-Merker

Acer Teknisk Støtte Vurdert

Hva som er i Acer ‘ s Standard Garanti?

Neste Artikkelen “”

“” Forrige Tips

Neste Tips “”

Acer Laptop Guide

Beste Acer Bærbare datamaskiner og Chromebook

Sammenligne Acer til Andre Bærbare pc-Merker

Acer Teknisk Støtte Vurdert

Flere Tips

Forfatter-Bio

Andrew E. Freedman

Andrew E. Lausingen,
Andrew sluttet Laptopmag.com i 2015, med en gjennomgang av datamaskiner og å holde tritt med de siste nyhetene. Han har en M. S. i Journalistikk (Digitale Medier) fra Columbia University. En elsker av alle ting gaming og tech, hans tidligere arbeid har vist opp i Kotaku, PCMag og Komplekse, blant andre. Følg ham på Twitter @FreedmanAE.
Andrew E. Lausingen,