Spør Menn Fitness: “Når jeg møter fremmede jenter, jeg har alltid musling opp. Noen tips?”

0
133

Det faktum at en jente fra et annet land er faktisk et godt utgangspunkt for en fengslende samtale. Spør henne hva hun synes om de Sier, hvis det er noen tradisjoner hun finner veldig merkelig her, eller hva hun savner mest om hjem. Disse slags spørsmål åpne døren for å diskutere ting du alltid har tatt for gitt, og for å høre en outsider perspektiv på din vei i livet; det er også en mye mer engasjerende enn den tradisjonelle “Kom hit ofte?” bar småerte.

Plus, dette er emner hun sannsynligvis nyter virkelig å snakke om, så hun finner interessant, og ønsker å chatte med deg lenger. På slutten av dagen, jenter—utenlandske og innenlandske—bare ønsker å bli lyttet til.

5 Regler for å Plukke Opp Jenter på Treningsstudio >>>

Nå, hvis du snakker om det å møte jenter i et fremmed land, som kan være litt vanskeligere, spesielt på en kort tur. Conversationally, gjelder de samme prinsippene, men hvis det er en gjensidig tiltrekning og du ender opp med å ha en flørt, det vil trolig være midlertidig—så ikke prøv å feie det under teppet. Snarere, bekrefter du det ved å si, “jeg er bare her for en begrenset tid, men jeg ville elske å se deg igjen før jeg drar.”