Game Changers-2015: Matt Bomer

0
138

Matt Bomer er ikke en mann av ekstremer. For eksempel, den fyren som først gjort et navn for seg selv på TV-en Hvit Krage begynner hver dag med 20 minutter med meditasjon. “Det er hva jeg gjør for å holde meg sunn, sier han. “Alle trenger en reset-knapp, slik at du kan starte dagen uten angst. For noen mennesker er det kjører, for noen er det å gå på treningsstudio. For meg er meditasjon.”

Noe ironisk nok, det er ekstreme—kombinert med ledende mann utseende og mer enn litt talent—at 38-år gamle skuespilleren har blitt kjent så sent. Litt over et år siden, Bomer mistet 35 pounds, smi seg ned til en snaut 130 for sin Golden Globe–vinnende rolle som en newsman dør av AIDS i HBO ‘ s Normal Hjerte. “Jeg var et rot, mine hormoner var ut av klask, ble jeg skrubbsulten,” minnes han. “Min første fokus var å få kroppen min tilbake i orden.”

Snart, men Bomer var ikke bare i god stand, men rett og slett dratt til reprise sin rolle som Ken i Magic Mike XXL. Han studiepoeng hans “ansvarlighet partnere” på set—inkludert co-stjerners Channing Tatum, som rutinemessig presset ham til å få “ræva til treningsstudio syv dager i uken”—for å hjelpe ham å bygge opp igjen.

Nå ytterpunktene i Bomer liv inkluderer en overflod av muligheter: Han vil få sin freak på i en ny sesong av American Horror Story og senere traff Gamle Vest i Antoine Fuqua er Magnificent Seven (2017).

Den Mest Pinlige Google-Søk av State >>>