Passer Rettelse: Jim Carrey og Hugh Jackman Face Off, Jon Stewart ‘s Hosting SummerSlam, og NASA’ s Rover Tager et Selfie

0
78

Morgen, dudes. Her er det med round-up i guy ting for fredag, 21 August. Happy weekend.

Sssssmokin!: Hugh Jackman og Jim Carrey er at føre en meget offentlig (og sjove) konkurrence om at efterligne hinandens mest ikoniske tegn, fordi Internettet er et vidunderligt sted. Det startede med Jackman gør sit bedste forsøg på Mask…

 

#JimCarrey mate forsøger mit bedste at gøre retfærdighed! Klart, jeg skal bo i min egen vognbane.

En video indsendt af Hugh Jackman (@thehughjackman) på Aug 17, 2015 8:12 pm PDT

Men så Carrey reageret med et selvportræt i Wolverine-tilstand.

Vi skal nok give Runde 1 til Carrey. (“Det er klart, jeg skal bo i min egen bane,” Jackman indrømmer.)

Mars Selfie!: NASA ‘ s Curiosity til Mars Rover tog et selfie. Er det bare os, eller er den lille robot sorta minder Wall-E? [NASA]

Nogle Pensionering: Han netop underskrevet off The Daily Show efter 16 år, men Jon Stewart er at holde sine færdigheder skarpe vært WWE SummerSlam søndag på WWE Netværk. Og i mellemtiden, over 100.000 mennesker, der har underskrevet en underskriftsindsamling for at få ham til at være vært for en præsidentkandidat debat. #WeWantJon

“Smart Stof”, Der Virkelig Fungerer: Modafinil blev oprindeligt godkendt til behandling af narkolepsi, men det er også blevet klinisk vist sig at forbedre læring og kritisk tænkning—så ingen spekulerer på college kids er begyndt at behandle det som det nye Adderall.

Man Boller i Disneyland: Nogle initiativrige sjæl var opmærksom på vores undersøgelse om man boller, fordi der nu er en Instagram konto kaldet ManBunsofDisneyland, og det har allerede 20,200 tilhængere.

Ikke så GED: I samme uge sagde han, at han er den bedste QB i NFL, Washington ‘ s Robert Griffin III fik en hjernerystelse i en preseason kamp—en preseason spil!—holdet sagde.

Mad Max Hyldest: Video warlock DevinSuperTramp er på det igen, denne gang med en Mad Max tribute (føres med paintball pistoler og go-karts), der er lige så spændende som den oprindelige.

FÆRDIG med HAM; Og hvis det ikke var voldelig nok for dig, her er en herlig blodige, uhyggelige, blodige og all-around voldelige video af, hvad Mortal Kombat “fatality” finishing moves ville se ud i det virkelige liv, takket være de fyre på RackaRacka. Vi er ikke selv kommer til at integrere det. Her er linket.