5 Myter om, at de Kører Kan Du Stoppe med at Tro,

0
98

Løb er en af de første bevægelser, lærer du som barn (du ved, når du negle ned, kravle, stå og gå). Du falder i bevægelse temmelig naturligt, og derefter lære det grundlæggende i stretching, form, træning og meget mere fra fitness lærere og trænere, som du vokser op. Og for det meste, intet er virkelig ændret sig, siden du første løb. Eller så du troede. Sikker på, de fleste af de anbefalinger, vi har fået at vide, forblev standhaftige i løbet af de år, men der er nogle gamle overbevisninger, der kan sættes til at hvile.

Marathon Træning: 3 Måder at Bonk Aldrig Igen >>>

Vi afdækket de myter og høres med Matt Fitzgerald, forfatter af 80/20 Løb, løb og triathlon træner og sports ernæringsekspert. Uanset om du er en erfaren udholdenhed atlet eller nybegynder, tage til efterretning af de dele af din kører regime, der kan være såre dine præstationer, upping din risiko for personskade eller sinke dig, eller er bare ubrugelig.

Tips Til At Løbe Dit Første Marathon >>>

 

Du er nødt til at statiske stræk, før en løbetur

Er din pre-run warmup, så hardwired, at du refleksivt knus den ene arm over brystet, gør en stående knæ træk, og bøj dig til en dobbelt forstrækning strække, før du selv går ud af døren? Er du ikke alene.