De Nye Russer 15: Sådan Får du 15 Pounds af Muskler

0
98

College kan være det værste sted at sætte på musklen. Frigjort fra de begrænsninger af, hvad mødre lægger på bordet, eleverne kan spise hvad de vil på alle tidspunkter af dagen. De må ikke sove meget, at fratage sig selv af de hormoner, der er nødvendig for muskel vækst. Og, åh ja, nogle elever har været kendt for at indtage alkohol.

Ikke underligt, freshmen universitetsstuderende sat på “russer 15” og komme hjem til Thanksgiving ser ligesom de har fået at spise, stopning og pumpkin pie siden August. Undersøgelser tilbage op af det faktum, at college freshmen få mere vægt end den generelle befolkning. Selv om de studerende i denne undersøgelse ikke pakke på den legendariske 15 pund, hvad der er interessant er de mænd, fået mere vægt end kvinder. Så hvis du troede, “freshman 15” var en pige ting, du troede forkert.

Men, nu her er den gode nyhed: College, i modsætning til populær tro, rent faktisk tilbyder den bedste atmosfære til at sætte på muskel, hvis en fyr der er villig til at minimere distraktioner. Her er hvorfor du kan vende hjem til ferie med 15 pounds af muskler, snarere end fedt—og hvordan du kan sætte på den “Nye Russer 15.”

7 Bedste College Klasser, for de Passer Studerende >>>

Du Har Planlægning Frihed

College freshmen er glædeligt overrasket over deres fritid. En 15-timers kursus belastning svarer til blot tre timers daglig klasser, som typisk er en kort gåtur væk. Så der er ingen vej til skole, ingen 9 timer hver dag maler, og ingen 6 morgen alarmer. I modsætning til gymnasiet, der er masser af tid til at ramt gymnastiksalen. Og også i modsætning til gymnasiet, din skole vil have store træning faciliteter spredt ud over hele campus åben for alle studerende—og ikke blot de sportsidioter. Hvis du er en fyr, der aldrig løftes i high school, fordi du ikke kunne komme i nærheden af gymnastiksalen, nu er din chance. Hvis du har spillet sport i high school, chancerne er, at du ikke var god nok til at spille i højere læreanstalt. Det er okay, for, da du nu har mere tid til at fokusere på opbygningen af muskler.

Den Bedste Full Fitness Bryst Træning >>>

Du Har Bedre Timing

Arbejder voksne skal træne enten på crack of dawn, før arbejdet eller efter en lang dag på jobbet. At have en konsekvent daglig træning rutine er en god ting, uanset hvornår det sker, men undersøgelser tyder på, at midt-til-sene eftermiddag er det bedste tidspunkt til at træne. Det er, når din krop er mest vågen og fuld af energi, hvilket er grunden til high school og college sport teams praksis i løbet af denne tid. Heldigvis for college studerende, er det også, når de er færdig med klasse for dagen. Ramte gym, før takle lektier og du vil blive fyldt med ny energi fysisk og mentalt for en tidlig aften studie-session.

10 Fødevarer, der Kampen Træthed >>>

Du Har Adgang til God Ernæring

College spisesale er kommet langt i de sidste 25 år. Ikke længere skal eleverne udholde dej-stegt fisk, paneret kylling, bøffer, og behandles mysterium kød. På grund af skyrocketing undervisning og gebyrer, studerende forventer og modtage magre udskæringer af kød, æg, friske grøntsager og salat barer. Selvfølgelig, vil du også få adgang til ubegrænset, desserter, pastaretter, pizza og sodavand. Men hvis du søger for at pakke den muskel, der er masser af muskel-chow let tilgængelige—og der allerede er lavet på bestilling.

5 Protein-Pakket Pasta Opskrifter >>>

Du Kan Sove Mere

High school er ovre, hvilket betyder, at klasse ikke længere starter kl 7:10 am Smart studerende tidsplan klasser mellem 10 og 2 p.m., Så der er ingen undskyldning for ikke at få tilstrækkelig søvn—syv timer om natten, helst otte. Det er svært at opbygge muskler uden tilstrækkelig hvile. Sove er, når de fleste af dine hormoner, som væksthormon og testosteron, er udgivet. Træthed, på den anden side underminerer din evne til at spise rigtigt og træne hårdt, og dermed øge dit niveau af fedt i kroppen. Når du er opbrugt, vil din hjerne ikke vide, om det er sove-berøvet, eller sulter til glucose, så er det naturligvis higer efter sukker, som er, hvad årsagerne til sen aften cravings, når du er træt. Uden tilstrækkelig søvn, du saboterer dine bestræbelser på at opbygge muskler. Så sove alt, hvad du ønsker. Du har tid.

6 Øvelser til at Hjælpe Dig Falde i Søvn Hurtigere Natten >>>

Du Kan Spise Ofte,

Husk, disse high school-regler om ikke at spise hvor som helst, men cafeteriet og kun til frokost? De har ikke længere noget. Nøglen til at opbygge muskler, er at spise hver tredje time. Det betyder, indtagelse af sund, protein-rige måltider i løbet af dagen.

10 Kød-Baserede Måltider Garanteret til at Opbygge Muskler >>>

Du Kan Finde Ligesindede Partnere

Det handler ikke om romantik, selvom det kunne være. Du vil aldrig blive nedsænket i sådan en dyb pulje af unge på din egen alder, som du er i college. Det betyder, at det skal være nemt at finde regelmæssig træning partnere af begge køn til at holde dig forpligtet til at arbejde ud og nyde processen. Det er nemt i højere læreanstalt til at falde ind i vaner sene nattetimer, tv-visning, dårlige spisevaner og druk. Men selv i college, kan du finde folk, dedikeret til at forbedre deres muskeltonus, og den samlede præstation. Fitnesscentret er et godt sted at finde dem.

 

Den Bedst Smagende Øl Med Lav Alkoholprocent >>>

 

Du Behøver ikke at Drikke (Virkelig)

At drikke er en del af college liv. Men det behøver ikke være en større del af din. Der er intet galt med en lejlighedsvis drikke (hvis du er af alder). Men hvis du ønsker at opbygge muskler, at holde det til et minimum. Alkohol forstyrrer REM sover, packs på tomme kalorier, øger frigivelsen af stresshormonet cortisol, og falder protein syntese for muskel fiber reparation. Alkohol mindskes også vandopløselige vitaminer, der kræves for hormoner at gøre deres arbejde og nedsætter kroppens evne til at komme sig. College freshmen at pakke på 15 pounds gøre det så meget med øl, som de gør med pizza og chips. Du kender dem ligesindede uddannelse partnere du har opdaget? Chancerne er nogle af dem, herunder flittig cutie i din Econ 101 klasse, ikke drikker overhovedet.

Dette er Grunden til, at Du Får Drukket Munchies >>>

Du er Ung

College alder (18-22) er den bedste tid til at pakke på musklen. Du har sandsynligvis nået din maksimale højde, og nu har et billede klar til masse. Testosteron og energi niveauet er højt, er din tid forpligtelser er få, og du har adgang til high-end faciliteter til træning og ernæring. Fire år fra nu vil du måske have et aflukke, en chef, leje, og et tætpakket skema. Hvis du ønsker at sætte på de Første 15 Pund af Muscle, nu er det tid.

7 Muskel-Building Øvelser, Du Kan Gøre ved Dit Skrivebord >>>