4 Sex Positioner, Der ikke Vil Få Hende Ud

0
147

Du kan give det din alle i soveværelset, men nogle gange dine bedste er bare ikke godt nok, når det kommer til at behage din partner mellem arkene. En nylig undersøgelse viste, at 57 procent af kvinderne har orgasmer de fleste eller hver gang de har sex, mens 95 procent siger, at deres partner orgasmer de fleste eller hver gang. For at gøre tingene værre, når du kan have troet, hun var at nå den store O, det var virkelig bare et stort NEJ. Denne undersøgelse viser, at op til 80 procent af kvinder falske orgasmer.

De 10 Mest Almindelige Sex Fejl >>>

Den gode nyhed er, at alle ikke kan være tabt med dit sexliv, selv om din partner er ikke altid klimaks, ifølge sex og forhold ekspert Megan Fleming, Ph. D. “Ikke alle kvinder til orgasme under sex, og men de fleste ville stadig sige, at de har sex, at føle glæde, og glæde deltage uden at føle sig frustreret, snydt, eller fysiologisk ‘pent up’,” siger Fleming. “Medmindre kvinden har persistent genital arousal disorder, kvinder ikke har ‘blå kugler’, der svarer, at mænd nogle gange opleve, hvis de ikke ejakulere.”

Hvad en mand gør man så? Dorian Solot, co-forfatter af jeg Elsker Kvindelige Orgasme: En Ekstraordinær Orgasme Guide tyder på fortsat at hjælpe din partner nå frem til en orgasme, selv om du allerede har nået afslutningen. “Hvis hun vil have en orgasme, også en omsorgsfuld fyr, der kan hjælpe med fingre, tunge, sex legetøj, eller at slikke/kysse/strøg hendes favorit erogen zone, mens hendes fingre afslutte jobbet,” Solot siger.

15 Sex Tips Fra Værelser i Rigtige Kvinder >>>

Du kan også fokusere på at få hende ud hver gang ved at styre klar af—eller påvirke—disse fire sex positioner, der vil sandsynligvis komme til kort i den sidste ende—i hvert fald hvis din vigtigste mål er at hjælpe hende orgasme.

 

1. Missionær Stilling

En Trojansk undersøgelse viste, at missionærstillingen er en favorit for både kvinder (45 procent) og mænd (27 pct.). Da det er den foretrukne metode til at sex for mange par, måske det er derfor en masse af kvinder, som stadig ikke har orgasmer. “Det er nok, fordi deres klitoris får lidt eller ingen direkte opmærksomhed,” intimitet ekspert Allana Pratt siger. “Så mens du kan elske stirrede på din gudinde i missionær stilling, det er faktisk en af de værste positioner for hende til orgasme.”

Den coital justering teknik (KAT), en variant af den missionær stilling, kan skabe bedre resultater for dig og din partner og er en af de go-to favoritter til kvinder, i henhold til Fleming. “Denne position giver mulighed for dyb indtrængning og evne til at stimulere klitoris på samme tid,” siger Fleming. Ved at ændre standard missionær stilling, slutter denne tid kan være en lykkelig for begge parter.

5 Enkle Tips til Bedre Sex >>>

2. Bagfra

“Når som helst du indtaste hende bagfra, hvis du ikke betaler opmærksomhed til hendes klitoris chancerne er, hun vil ikke være i stand til at orgasme,” Pratt siger. “Opmuntre hende til at glæde sig selv i denne position, eller bruge nogle smøremiddel (bemærk!) og røre ved hendes klitoris for hende.” Denne position er ikke så intim som missionær, da det er mere svært at få øjenkontakt med din partner eller kys, men doggy style er den anden favorit sex position for mænd, i henhold til den Trojanske undersøgelse. Pratt siger, at tillid er nøglen til en vellykket sex bagfra. “Er hun føler sig sikre med mig?” Pratt siger en fyr, bør spørge sig selv. “Hvis en kvinde ikke kan give slip på hæmninger, åbne op følelsesmæssigt, til at føle sig smuk og forbundet til dig, dette vil ikke tillade hende at klimaks.”

Doggy Style: Det er Bedre For Din Tilbage >>>

3. Stående Op

Mens Tom Cruise og Kelly Preston ‘ s stående sex scene Jerry Maguire var bestemt dampende og førte til et brag af en orgasme for både tegn, for det viser sig, at det ikke kan være den mest praktiske eller gavnlige måde at gøre kærlighed. “Jeg har endnu ikke hørt en kvinde sige står op er hendes foretrukne måde at have sex,” siger Solot. “Det er umuligt at slappe af, og de fleste højde kombinationer ikke arbejde.” Overlade det til Hollywood for at gøre noget så svært synes så let. Jeg tror det er derfor, de kalder det filmens magi.

10 Eventyrlig Sex Bevæger sig Du Aldrig har Prøvet >>>

4. Noget Akrobatiske

“Alle sex position, der kræver syv trin i vejledningen er garanteret til at være en orgasme fejle,” Solot siger. Hvis du er nødt til at læse en manual, før (eller under) sex, er det sandsynligvis kommer til at dræbe stemningen. Så mens det kan være fristende at fortælle dine venner, at du eksperimenteret med den Knælende Kringle Position, Skøre Hovedet Squat, eller Rainbow Arch, du ønsker måske at fokusere på klassikere og arbejde hen imod at hjælpe din partner nå frem til en orgasme på den måde. “Har kun 30 procent af kvinderne pålideligt få orgasme ved samleje alene,” Solot siger. “Det betyder, at selv hvis din sex position kan kvalificere dig til Ol, odds er, at det ikke vil resultere i en kvindelig orgasme.”