Google Borde Skämmas för Gmail på iPad

0
26

Av

Henry T. Casey

|
13 januari 2019 07:00

  • MER

Även om jag inte kan använda iPad Pro som mitt huvudsakliga arbete för laptop, jag älskar fortfarande denna nya 12.9-tums tablet, och har tillbringat en hel del tid med det. Jag blev ganska förvånad, men, för att ta reda på att Gmail inte har stöd för någon av iOS multitasking-funktioner.

Google-Should-Be-Ashamed-of-Gmail-on-iPad

Ja, som jag var att dra fördel av iPad multi-app kapacitet, vilket gör att du kan visa upp till 3 appar på en gång, märkte jag att (på något sätt) Gmail fungerar inte. Om du drar Gmail-ikonen i dockan, det bara tar över hela skärmen, och tillåter dig inte att skapa en delad skärm visa eller placera den som en bild-over-app.

Hur illa är det? IPad först fick delad skärm visa 2015 är iOS 9, så de har spenderat mer än 3 år att säga “okej, vi har gjort tillräckligt.” På toppen av det, det är en avvikelse i Googles iOS lina, som andra stora Google apps så som YouTube och Hem — låt för delad bild och bild-över.

MER: Hur man laddar Ner YouTube-Videor på en Mac

Och för att vara ärlig, detta är en deal-breaker för mig, och det ska vara för alla iPad-användare. Eftersom du kan få tillgång till ditt Gmail-konto i allt från Apple Mail till den utmärkta tredje part app Flygpost, du behöver verkligen inte i Gmail.

Det är en besvikelse dock, eftersom Gmail är en ganska viktig service för många människor-människor som förmodligen inte känner till tillräckligt mycket om appar från tredje part, och även de som vet att Apple: s E-app kan inte söka i din Gmail-arkiv samt Googles egen app.

Men i stället för Gmail-appen är fast i 2014, inställd på att ta över hela skärmen. Och även om det är irriterande för mig, det borde verkligen vara att fylla på sina utvecklare med några ganska allvarliga skam. Om du behöver få åtkomst till Gmail från din iPad samtidigt få annat arbete, du är bättre att hålla sig med tredje part alternativ till Google får med tiden.

Kredit: Laptop Mag

  • Hur Fixar Logitech Mus att Rulla i macOS Mojave
  • Hur jag Fixade Min MacBook Pro Fast Internet-Anslutning
  • Chrome Inställning För Varje Mac-Användare Bör Du Inaktivera

 

Författare Bio

Henry T. Casey

Henry T. Casey,
Henry är en erfaren skribent på Laptop Mag, som omfattar säkerhet, Apple och operativsystem. Innan han började på Laptop Mag — där han själv beskrev Sällsynta Oreo Expert — han över mjuk-och hårdvara för TechRadar Pro, och intervjuat konstnärer för Patek Philippe Internationell Tidskrift. Du kan hitta honom på din lokala pro wrestling händelser, och undrar varför Apple bestämde sig för att dumpa sin MagSafe-adaptrar.
Henry T. Casey,