OriginPC Laptop Stenar 16-tums Skärm, Nvidia GPU RTX

0
28

Av

Sherri L. Smith, Redaktör

|
10 januari 2019 03:01 pm

  • MER

LAS VEGAS — Som många gaming laptop Oem, OriginPC är uppfriskande sitt sortiment av bärbara datorer. Men de andra tillverkarna inte att klämma en 16-tums skärm i 15-tums chassi som Evo-16. Ursprung har inte meddelat prissättning eller tillgänglighet ännu, men vad vi vet är att det här barnet är packning massor av kraft.


Design

 

origin evo16 1 På mindre än en centimeter tjock och lite mer än fyra kilo, detta är en slimmad bärbar dator. Som sätter det på en nivå med lik av Razer Blade 15 och Alienware m15. Ursprung utrustad bärbar dator i sin standard röd aluminium lock, som är vackra, för att starta. Men eftersom Ursprunget är en skräddarsydd företag, du kan lura ut systemet med en custom paint jobb — för lite extra pengar, naturligtvis.

Origin är det senaste företaget att lägga till individuellt lyser RGB bakgrundsbelysning till sina tangentbord, som det visade sig med några coola ljuseffekter.

MER: Bästa Gaming Bärbara datorer

Visa

Evo-16 har en 16.1-tums IPS-panel som passar in i en 15-tums chassi, tack vare kraften i små, små ramar. Men mirakel av teknik åsido, detta är en ganska skärm på 1920 x 1080. Och som de flesta laptops för spel av sina gelikar, det har en 144 Hz uppdateringsfrekvens, vilket innebär att du kommer att få jämn grafik när du är spel.

Specifikationer

När det fartyg, Evo-16 kan konfigureras med upp till en 8: e Gen Intel Core i7-8750H processor, 32GB RAM-minne, ett par 2TB NVMe PCIe Ssd-enheter med en annan SSD, SSHD eller HDD i ditt val, och ett Nvidia GeForce RTX 2080-GPU med 8 gb VRAM. På papper, det låter som en ganska kraftfull bärbar dator, men vi kommer definitivt vill köra vår stress tester innan vi passerar den slutliga domen.

Bottom Line

Ursprung PC vet hur man gör en ganska laptop. Det vet hur man gör en kraftfull bärbar dator. Och med lanseringen av Nvidias RTX chips, företaget kommer att fortsätta att göra både och. Frågan är bara: Hur kommer det att stå upp för konkurrens? Håll ögonen öppna på Laptop Mag för att ta reda på.

  • Ursprung Gaming Bärbara datorer – Helt Rating och Rapport Kort
  • Hur man Köper en Billig Gaming Laptop: 7 Viktiga Tips
  • PC vs Konsol Spel: Vilket Ska Du Välja?