Windows 7 Lys Nok til Netbooks, Lenovo S10 Specifikt

0
33

Ved

Avram Piltch, værdiboks til BÆRBAR Online Redaktionelle Direktør

|
Oktober 28, 2008 08:47 am

  • MERE

Ved PDC konference lige nu, Microsoft’ s SVP for Windows og Windows Live Steven Sinofsky var tale om, hvor meget mindre hukommelse Windows 7 bruger. Som et eksempel, trak han ud en netbook, og sagde, at det er den notebook han bruger lige nu, at det kun er 1 gb RAM, og at Windows 7 system bruger kun halvdelen af det.

For at være fair, Microsoft har ikke officielt udtalt, at Windows 7 vil køre på netbooks. På et pressemøde søndag, Sinofsky og andre medlemmer af den Windows-teamet sagde, at de endnu ikke havde set minimum specs til Windows 7, så de ville ikke garantere, at den ville arbejde på de små systemer. Men når chefen for Windows teamet piske en ud og siger, at dette er den bærbare computer, anvender han nu med Windows 7, har du til at tro, Atom-baserede systemer fungerer godt med det nye STYRESYSTEM.

Hvad netbook var det? Fra hængslet og form det ser ud til at være en Lenovo S10. Jeg spekulerer på, hvordan han kan lide det. Vores hensigt er at installere den før-betaversionen af Windows 7 på en flok af netbooks til at se, hvor godt det kører, så snart vi kan få vores hænder på det.

Forfatter Bio

Avram Piltch

Avram Piltch, værdiboks til BÆRBAR Online Redaktionelle Direktør
Den officielle Nørder Nørd, som hans ugentlig klumme er titlen, Avram Piltch har vejledt den redaktionelle og produktion af Laptopmag.com siden 2007. Med sin tekniske viden og passion for innovation, Avram programmeres flere af BÆRBAR computer i den virkelige verden benchmarks, herunder LAPTOP Batteri Test. Han har en master-grad i engelsk fra NYU.
Avram Piltch, værdiboks til BÆRBAR Online Redaktionelle Direktør