Ting å Gjøre Med de Mange Aldring Netbooks

0
45

Av

Kenneth Butler, LAPTOP Web Produsent/Forfatter

|
November 18, 2008 04:01 pm

  • MER

Oh, mini-bærbare pc-er. Kvar første du treffer på scenen for et år siden, selv på 7-tommers skjermer og 4 gb Hdd, du var en drøm. Nå ser det ut til å være et behov for større systemer med større skjermer, mer omfangsrike harddisker, og en økende vekt på varig strøm på batteriet (som 12-tommers Dell Inspiron Mini 12).

Nå, mange for tidlig adopters sitter i sine kontorer med liliputian maskiner de har ingen idé å gjøre med. Vår første anbefaling: blanding dem. Men det var hissig og etter noen trodde (og litt tid på å finkjemme nettet for andre folk’ modifikasjoner og tilpasninger), skjønte vi at det fortsatt var ganske mye bruk for å bli presset ut av den gamle garde av netbooks.

Bruk Det som en Wi-Fi-Ramme

Hvis du allerede bruker mini-pcen din som en papir vekt, kan du like godt bruke maskinen til å vise frem noen vakre bilder mens det er mamma-ornitologi alle som looseleaf. Acer Aspire One med Linpus Linux Lite allerede kommer med en innebygd slideshow maker. For å bruke det åpne opp PhotoMaster og samle bildene du ønsker å vise frem i en mappe, så treffer slideshow-knappen og, bratsj, instant Wi-Fi fotoramme.

Hvis du har en Linux-basert mini-pc som ikke er en Aspire One, prøv å laste ned digiKam, en funksjon som er fylt photo editor for Linux-brukere som inneholder et alternativ for å synkronisere opp dine bilder i en lysbildefremvisning. Når du har fått den rekkefølgen som er satt opp, legge til dine favoritt nostalgi-gjennomvåt låter og begynne å se på de gode minnene.

Windows XP-basert mini-pc kan lage alle typer lysbildeserier med Microsoft Photo Story 3, som en gratis nedlasting.

Sette en Arcade-i Vesken

Slå din tidligere mobile arbeidshest til et instrument for barn-som glede ved å gjøre det den primære gaming maskin. At netbooks er kjent for sine begrenset lagringskapasitet og easy-going-prosessorer, men det betyr bare at du ikke kan spille av en ressurskrevende spill som Call of Duty 4 på at 7-8 tommers skjerm. Andre lette avsporing er en helt levedyktig alternativ. Hvis du har et HP 2133 Mini-med sin gode 120 GB harddisk-du har fått mer enn nok minne til å installere Spillet Trykk er 5GB video-spiller. Dette web-portal (gametap.com) inneholder hundrevis av video spill, som spenner fra grunnleggende Rollespill til klassisk arcade-style spill som Street Fighter II. Du kan spille av de fleste for gratis eller betale for $9.95 for en måned (det er foreløpig en avtale som faller i den første måned helt ned til $.99) for premium-spill som Sonic the Hedgehog II eller Tomb Raider: Anniversary.

Vi vet at ikke alle nett-pc-er kommer med en slik en romslig harddisk eller en mainstream OS, og for de av dere som hoppet på Eee-vogn waaay tilbake i dagene av Eee Pc 701, godt team på Eeeuser.com følte smerte og skrevet instruksjoner på hvordan du installerer emulatorer–et program som emulerer din favoritt gamle skolen gaming system, være det Sega Genesis eller Super Nintendo–på at Linux-toting Eee PC.

Bruk din Netbook som en E-reader

Kindle og Sony E-Leseren er store maskiner for mobil lesing, men hva hvis du ønsker å gjøre Internett-surfing og reserve ormekur på den samme enheten. Hvis du har en Eee PC med Windows XP, og deretter slå den inn i en e-reader ikke er vanskelig i det hele tatt. Prøv å legge til Adobe er gratis å lese programvare, Digital Editions, som arbeider med Pdf-og EPUB-filer til Eee PC for en enda klarere digitale filer.

Våre venner i JKOnTheRun selv funnet et nyttig program, kalt EeeRotate som tillater brukere å endre Eee PC skjerm orientering fra liggende til stående. For de som liker en god leser på farten, som fører til mindre tid på å bla per side.

Lage Din Egen Apple Netbook

At Dell Inspiron Mini med Linux OS ikke alle det sprakk opp til å bli? Lei av hacking Linux hver gang du ønsker å gjøre noe så enkelt som å legge til et ikon? Vel, en annen Mini 9 eieren følte det på samme måten, og bestemte seg for å hacke hans Dell mini-bærbar pc og installere Mac OS X. Overraskende den mest kompliserte delen av prosessen var å fikse den trådløse adapteren og audio-brikkesett. Når de relaterte oppdateringer ble installert, Mini 9 fungerte som en Mac-elskeren drøm: selv OS-oppdateringer kan lastes ned og installeres uten mye hassle.

Gjøre en GPS-Mottakeren Ut av Det

Men større enn dashbordet GPS-enheter, en Eee PC eller en Dell Inspiron Mini 9 er både tilstrekkelig kompakt til å være praktisk, bærbar GPS-enheter. Kanskje du ikke vil politiet ta deg med en laptop i fanget mens du gjør 80 km / t på motorveien, men hvis du ønsker å legge GPS-funksjonalitet på din bærbare pc companion, her er det to valg for å gjøre dine drømmer til virkelighet, en for en Eee PC og en annen for en Dell Inspiron Mini 9 (vær advart, det senere krever at du manuelt installere en GPS-mottaker til Dell Mini 9 og kunne bli en beklagelig beslutning for nybegynnere moddere).

Gjør det Naughty

La oss være ærlige, blanke overflater er ikke for alle. Alle disse fingeravtrykk krever konstant polering og glanset lokk er så vanilje uansett. Noen maskiner trenger å bli kledd opp i noe litt mer sexy, slik at deres indre mørke dominerende arten kan skinne ut. Hvordan dette amatør skinn designer fra Russland strukket og limt skinn over sin Eee PC 901 vi aldri vite, men han gjorde det, så er det en måte for deg å gjøre det også. Hvis du trenger lær-dekket elektronikk for å matche din hud trange skinnbukser, som fringed skinn motorsykkel vest og de pisker du legger i din bærbare pc-bag, dette er for deg.

Gjør det Sensitve til Touch

Dette er ikke til Doms, men likevel nyttig. Når en dyktig ingeniør endret sin Aspire One forrige måned, med en touch-kompatibel skjerm. Det var en stor prestasjon, men vi er ikke sikker på at tilpasning var verdt bryet. Hvorfor? Fordi den ser ut som den modifiserte Acer Aspire one mistet sin tastaturet i prosessen!

Web surfing? Ikke uten å taste inn en Web-adresse. Å skrive en e-post? Ganske umulig uten evne til å skrive! Hvis modder tilpasset systemet med en touch typepad, vi minst skulle ønske han kunne bekrefte det med bilder. Likevel, til tross for det faktum at du kan yte maskinen ubrukelig, en liten bærbar touch-skjermen fortsatt ser kul ut, og gjør oss bare en smidge sjalu.

Vi vet ikke om det er samme fyr, men noen driftige modder brakt denne touch-tilpasning av teknologi til massene. Med Acer Aspire One Enkel Og Morsom Loddefritt berøringsskjermen Kit, tilgjengelig på eBay, du kan også være den kuleste gutten på bloggen, selv uten en lodding pistol.

Dette er hva vi kom opp med; hva ønsker du å gjøre-eller har du allerede gjort-til din aldring netbook?