Størrelsen Teller — Bærbare og Netbooks Trending Mot 12-tommers-Merket

0
41

Av

K. T. Bradford

|
November 6, 2008 12:58 pm

  • MER

15,4-tommers bærbare dominerer i full størrelse bærbare pc-markedet nå, men det er en økende trend mot mindre skjermer med kraftige innmaten. Mange produsenter er redusert ned til 14 eller 13-tommers skjermer, men det ser ut som den ikke-forferdelig priset 12-tommer er å få fotfeste.

Det er Dell Inspiron Mini 12, som, ja, er teknisk sett en netbook, men viser at det er mulig å gjøre noe anstendig i denne størrelsen for under $600. Så er det ASUS N20A, en ny 12.1-tommers ultraportabel bærbar pc med Intel Centrino 2-teknologi. ASUS nettstedet hevder det er laget for hard bruk, så åpenbart at de føler at en 12-tommers skjerm vil fungere som en primær virksomhet eller reise notebook minst.

En del av grunnen til at folk elsker netbooks er ikke bare at de er lettere og billigere, men også at de er mindre. 7-tommers-modeller kan være litt liten, men det er nok av anstendig 9-og 10-tommers mini-pc der ute. Er 12 inches den gyllen middelvei mellom bærbart og kraftig? Eller er det for lite for en bærbar pc og en for stor for en netbook?

En ting er sikkert: med ASUS kommer inn på $999, det ser ut som dagene av ultra-dyrt 12-tommers bærbare pc-er over. Og hvis forbrukerne kan få et flott, lett bærbar pc som glir lett inn i en veske eller koffert, vil 15,4-tommers-modeller bli “store skjermer” som 17-tommers seg?

via Laptoping