HP Mini 1000 Opgradere Muligheder: Nem Adgang til RAM og SIM-Slot

0
23

Ved

Joanna Stern

|
Oktober 29, 2008 at 01:22 pm

  • MERE

Efter at sætte HP Mini 1000 gennem review-processen var det tid til at se, hvad slags opgradere oppurtunities er afgangstidspunkter på den kompakte og meget elegant netbook.

HP for en gør det rigtig nemt at komme til RAM. Glemme din skruetrækker, HP har en plast dør, der dækker dens RAM, der kan nemt være poppet off (især hvis du har lange negle). Vi har erstattet vores 1 gb RAM med et 2GB DDR2 stick og så bare knækkede plast dæksel tilbage på. Når vi startet systemet Windows XP Home operativsystem anerkendt 1.99 GB RAM automatisk.

Kom til harddisk på systemet er ikke så let. Der er ikke plads til at skrue et panel for at se den harddisk eller andre komponenter. Det er ikke til at sige, at nogle initiativrige hardware modder som JKK Mobile vil ikke være i stand til at finde ud af en måde at en måde at komme til harddisken og sub i en super hurtig SSD, men hidtil har vi ikke været i stand til.

I betragtning af, at HP har åbenbaret sine planer om at gøre Mini 1000 mobile bredbånd i stand, vi kæmmet systemet søger et SIM-kort slot og fandt en gravlagt under batteriet. Vi var i stand til at glide en AT&T 3G SIM-kortet i åbningen. Men vi antager, at systemet mangler den interne antenne til at støtte capablitiy som nu.