Hands-On met Celio ‘ s Nieuwe RedFly C8N die Kan Afspelen van Uw iPhone Video

0
52

Door

Todd Haselton

|
November 18, 2008 07:00 am

  • MEER

Celio heeft vandaag de tweede versie van de REDFLY smartphone accessoire, de C8N. Het nieuwe model, geprijsd op $299, lijkt op de originele C8 REDFLY die hij vervangt, maar is beschikbaar in zwart in plaats van rood en heeft een aantal bonus features, zoals de mogelijkheid om video af te spelen vanaf je iPhone of iPod Touch op een grotere, maar het mobiele scherm.

Celio is ook de aankondiging van een nieuwe, meer portemonnee-vriendelijke C7 versie. Geprijsd op $229, de C7 sport een kleinere 7-inch scherm en is geschikt voor minder levensduur van de batterij.

We hebben onze handen op C8N voor een paar dagen nu en bereid zijn om onze eerste indrukken en een hands-on video.

Ontwerp
Als je nog nooit hebt gehoord van Celio ‘ s REDFLY, hier een korte uitleg: Het ziet eruit als een netbook. Bij 1 x 6 x 9 inch groot, het is net een beetje kleiner dan de Eee PC 701. Het heeft een display en een kleinere QWERTY-toetsenbord, twee USB-poorten, een VGA-out, en een NTSC-poort. Echter, het grootste verschil tussen een netbook en de REDFLY is dat de REDFLY is just a shell; er is geen harde schijf in, en het zal geen verbinding met het Internet op zijn eigen. In plaats van de RedFly neemt uw smart phone besturingssysteem (alleen Windows Mobile-telefoons voor nu) en draait op een laptop kijken apparaat.

Opmerking: De REDFLY unit die we hebben getest is rood gekleurd. Het laatste toestel is zwart.

Eenvoudige Installatie
Om te beginnen, moet u eerst de installatie van een kleine .cab-bestand naar een van de ondersteunde Windows Mobile telefoons (we gebruikten een HTC Touch Pro), en sluit uw telefoon naar een van de beschikbare USB-poorten (het kan ook worden gekoppeld via Bluetooth). Wat is op de display van de telefoon verschijnt op de REDFLY. Dat betekent dat u kunt bekijken en bewerken van Office-Documenten direct op uw handset, maar met de REDFLY is volledig toetsenbord, een muis en een veel groter 800 x 480 resolutie van het scherm.

Multimedia
De media-haven (voor NTSC/PAL-verbindingen) is de nieuwste toevoeging aan de REDFLY. Als u een Windows Mobile-apparaat is aangesloten, kunt u ook aansluiten op een iPod, iPhone, Zune, een DVD-speler, enz. rechts in het apparaat.

We aangesloten op een iPhone 3G met behulp van een $19.99 A/V-kabel (niet meegeleverd) en begon het streamen van een video op YouTube. Een kleine verstelbare box verscheen op de REDFLY display op de top van onze Windows Mobile OS. Wij vonden het fijn dat we konden werken op een Microsoft Office-bestand en een film kijken vanaf de iPhone op hetzelfde moment. Echter, als je op reis bent en je wilt om te kijken naar uw iPhone video op een groter scherm kunt u ook het blazen van de film tot het volledige scherm.

De kleuren keek gewassen uit, en de foto was niet zo scherp als het leek op de iPhone. Nog steeds, wij vonden dat het een meer comfortabele film ervaring dan het vasthouden van de iPhone meer dan een uur. Ook, moet u sluit uw koptelefoon in uw multimedia-apparaat om geluid; de REDFLY niet over een eigen luidsprekers en doordat de telefoon is gekoppeld, zou het niet spelen van de iPhone speakers.

Web
Wij vonden het surfen op het Web op de REDFLY omdat het makkelijker was om de tekst te lezen op de pagina ‘ s, en het ons laten zitten in plaats van loensen nauw op onze telefoon. Tijdens één exemplaar, duwden we de telefoon in onze zak zitten shotgun op een road trip en schoten een paar e-mails van de REDFLY zitten in onze schoot.

We konden niet het laden van de nieuwste versie van Opera—je bent beperkt tot het gebruik van versie 8.6 nu is, en het niet ondersteunen van Skyfire. Dat betekent streaming Hulu.com films uit de vraag.

Veiligheid
Sinds de REDFLY is gewoon een grotere afbeelding van uw telefoon, u hoeft niet zorgen te maken over virussen of andere veiligheidsproblemen, die effect echte computers. Het betekent ook dat je niet verliest van gevoelige gegevens als uw REDFLY is ontvoerd door een would-be laptop dief.

Prestaties
De REDFLY werkte goed, maar er waren een paar vervelende bugs. Voor een, het voelde als de traagheid van onze HTC Touch Pro is gewezen op het grotere scherm.

Ook, als we waren het invoeren van gegevens in velden, de REDFLY zou soms automatisch begint te typen met behulp van de telefoon van het virtuele toetsenbord. Toen waren we bezig met onze e-mail account bewaard verschillende typen letters op zijn eigen, steeds herhaald, totdat we handmatig geklikt één van de virtuele toetsenborden toetsen.

De REDFLY is geschikt voor maximaal 8 uur levensduur van de batterij, maar het zal niet uw telefoon opladen terwijl deze is aangesloten. We gebruikten de batterij voor 4 uur en waren in staat om de afvoer van de batterij door de helft. Ook wij vonden het fijn dat zij zich in de inactieve modus automatisch om te besparen op sap.

Laatste Gedachten
We willen het idee van de REDFLY en het doet wat het geeft om goed te doen. Het is geweldig voor mensen die geen behoefte hebben aan een notebook en geven de voorkeur aan het vuur uit e-mails en documenten te bewerken op hun telefoon in plaats van op een laptop. Echter, iedereen die geen gebruik maakt van hun smartphone voor alles wat meer waarde in een $299 netbook heeft een volledig besturingssysteem, een volledige harde schijf, en de mogelijkheid om online, zonder tethering een telefoon.

[flq:17a059f9819c40febd49bd33696ceabd]