Hands-On med en Windows 7-Bærbare

0
41

Ved

Avram Piltch, værdiboks til BÆRBAR Online Redaktionelle Direktør

|
Oktober 28, 2008 08:00

  • MERE

Editor ‘ s Note: Ønsker mere info om Windows 7? Læs vores anmeldelse, lære at opgradere, kan du drage fordel af bruger tips, gennemse Top 7 Bærbare computere med Windows 7, eller komme i gang her.

Det er én ting at sidde med masser af demoer, men noget helt andet at gå hænder på med en pre-beta build af Windows 7 på en bærbar computer. Denne Lenovo ThinkPad X300 kom komplet med en high-speed SSD og 4 gb RAM. Vi brugte et par timer på at lege med det nye OS, så vi kan tilbyde indledende indtryk. Vi har også tooka par minutter til at gøre en screen-capture video, der viser nogle af vores foretrukne funktioner.

Læs videre for at få vores første indtryk og se Windows 7 i aktion.

At se og Føle

Som vi nævnte i vores oversigt over Windows 7, desktop ser næsten identisk med Vista-skrivebordet. På vores bygge, den største visuelle forskel—den nye Aero glass-proceslinjen—var forsvundet.

Den eneste måde, du kan fortælle lige fra at se på skrivebordet, hvilken version af Windows vores X300 kører, er ved at kigge på den skuffe, ikoner og se et par subtile forskelle:

  • Pil op, der lader dig se og kontrollere magasin ikoner
  • Windows løsningscenter ikon (som var skjult, når vi først kom i systemet, men vi gjorde det ud)
  • “Peek” square, der viser og skjuler skrivebordet

Vi har ikke et problem med den manglende visuelle forskel på dette stadium af spillet. Tanken om at Windows 7 er ikke at indføre nogle prangende nye UI, men at bygge videre på den attraktive Vista interface, der allerede eksisterer.

Det kan synes som en lille ting, men vi er virkelig glade for det nye vindue dimensionering funktion, der giver dig mulighed for anker windows på en side af skrivebordet. Vi var i stand til at stable to vinduer ved siden af hinanden, meget nemt. Vi ser frem til at prøve dette på nogle high-res skærm og på vores multi-monitor desktop.

Stabilitet

Mens vores styresystem er beskrevet som en pre-beta, alt virker meget solid. Vi har brugt systemet i timevis uden et nedbrud eller en blå skærm af død i syne. Vi har ikke installere mange apps, men dem, vi gjorde—Adobe Reader, Firefox, CamStudio, og GIMP—alle løb fejlfrit. Hvis dette er pre-beta, kan vi ikke vente med at se beta.

Boot-Tid

Systemet er startet op i en relativt hurtig 50 sekunder fra vores rammer power-knappen, til den endelige ikonet vises. Mens ikke så hurtigt, som nogle af Vista-systemer, og at tiden matcher Vista boot tid, vi fik, da vi testede et andet X300 sidste forår. Selvfølgelig, det var to forskellige konfigurationer, så for at være helt fair, at vi er nødt til at installere Vista på denne særlige X300 og sammenligne boot tider. Check out starte videoen nedenfor for at se, hvordan systemet start-up ser ud.

[flv:/flvs/w7-boot.flv 480 360]

Fil Kopiering

Vi vidste fra det øjeblik, vi hørte, vi var ved at blive en ThinkPad X300, at boot-tiden og harddisk resultater ville være godt. Efter alt, X300 kommer med en høj ydeevne Samsung SSD. Vi var virkelig imponeret, men med den hastighed, hvormed vores system kopierede filer.

Vi kørte vores fil-overførsel test, hvor vi kopiere 5GB mixed media filer fra en mappe på harddisken til en anden, og det afsluttet i blot 2 minutter og 27 sekunder. På systemer med mekanisk drev, er dette tal er næsten altid godt i løbet af 4 minutter, (eller 5), og selv med SSD-systemer, en sub-2:30 tiden er yderst sjældne. For at finde ud af, om OS selv er at øge filoverførsler, vi bliver nødt til at installere Vista på denne nøjagtige bærbar computer og forsøge igen, men for nu, resultaterne ser lovende ud.

Fremtidige Retninger

Vi planlægger at installere den før-betaversionen af Windows 7 på andre bærbare computere for at se, hvordan det fungerer i forskellige systemer, herunder netbooks, men da dette skrives, vi har ikke fået en install disc (vi tror, det kan være, der kommer på PDC i morgen, som vi smutte til at skrive denne mandag aften). Indtil da, kan vi kun gå ud fra hvad vi har set på X300 sidde på vores hotelværelse, som er ligegyldig, men god.

Tjek videoen nedenfor for at se nogle af vores foretrukne Windows 7 funktioner i aktion.

[flv:/flvs/w7-hands-on.flv 480 360]

Forfatter Bio

Avram Piltch

Avram Piltch, værdiboks til BÆRBAR Online Redaktionelle Direktør
Den officielle Nørder Nørd, som hans ugentlig klumme er titlen, Avram Piltch har vejledt den redaktionelle og produktion af Laptopmag.com siden 2007. Med sin tekniske viden og passion for innovation, Avram programmeres flere af BÆRBAR computer i den virkelige verden benchmarks, herunder LAPTOP Batteri Test. Han har en master-grad i engelsk fra NYU.
Avram Piltch, værdiboks til BÆRBAR Online Redaktionelle Direktør