gOS Cloud: Een ‘Netto’book Besturingssysteem Of Slechts Een Oogwenk Op het Milieu

0
35

Door

Joanna Stern

|
1 December 2008 01:22 pm

  • MEER

Recht uit de hele Wereld-Top in Parijs (helaas niet bij aanwezig kon zijn), is een aankondiging van een nieuw besturingssysteem. GOS de maker van de Linux OS op de Cloudbook, lanceert Cloud, een nieuwe open-source besturingssysteem dat laarzen in een browser met Google, Yahoo en Windows Live binnen enkele seconden. Echter, als Splashtop OS kan ook een pre-boot-omgeving en kunnen gebruikers desgewenst starten in een volledige Windows of Linux OS.

Uit de screenshots (zie een beter beeld hieronder), gOS Cloud beschikt over een volledige browser met een Mac OS zoals docking-station met snelkoppelingen naar favoriete programma ‘ s, tabbladen voor multi-tasking tussen web en rich client apps, en de iconen om over te schakelen naar Windows, power-off, en het verrichten van andere noodzakelijke functies van het systeem.

Het nieuwe BESTURINGSSYSTEEM wordt weergegeven op de show op de Gigabyte M912 tablet netbook sinds de netbook wordt geleverd met gOS Cloud en Windows XP het begin van het volgend jaar.