Dingen om te Doen Met Je Vele Veroudering Netbooks

0
42

Door

Kenneth Butler, kluis voor LAPTOP, Web Producer/Schrijver

|
November 18, 2008 04:01 pm

  • MEER

Oh, mini-notebooks. Waar je eerst raakte de scene een jaar geleden, zelfs bij 7-inch scherm en 4GB Hdd ‘ s, je was een droom. Nu lijkt er een vraag naar grotere systemen met grotere beeldschermen, meer omvangrijke harde schijven en een toenemende nadruk op duurzame batterij (zoals de 12-inch Dell Inspiron Mini 12).

Nu, vele early-adopters zitten in hun kantoren met liliputian machines hebben ze er geen idee van heb. Onze eerste aanbeveling: mengen. Maar dat was haastig en na enig nadenken (en enige tijd in het combineren van de web voor andere mensen’ aanpassingen en tweaks), realiseerden we ons dat er nog heel wat van gebruiken te worden geperst uit de oude garde van de netbooks.

Gebruik Het als een Wi-Fi-Frame

Als u al gebruik van uw netbook als een papieren gewicht, je kan net zo goed gebruik van de machine te pronken een aantal mooie foto ‘ s tijdens het mama-birding al die looseleaf. De Acer Aspire One met Linpus Linux Lite al uitgerust met een ingebouwde slideshow maker. Gebruik van het open PhotoMaster en het verzamelen van de beelden die u wilt weergeven uit in een map en druk vervolgens op de knop diashow en, altviool, instant Wi-Fi-foto frame.

Als u een Linux-gebaseerde netbook is dat niet Aspire One, probeer het downloaden van digiKam, een functie gevuld met foto-editor voor Linux-gebruikers die bevat een optie om de synchronisatie van uw foto ‘ s in een slideshow. Als je eenmaal hebt de orde stellen, voeg je favoriete nostalgie gedrenkte muziek en begint te kijken naar de herinneringen.

Windows XP-gebaseerde netbooks kunnen allerlei soorten presentaties met Microsoft Photo Story 3, een gratis te downloaden.

Een Arcade in Je Tas

Draai uw oude mobiel werkpaard tot een instrument van kinderlijke vreugde door waardoor het uw primaire gaming machine. Zeker netbooks zijn bekend voor hun beperkte opslag capaciteit en easy-going-processors, maar dat betekent alleen maar dat je niet kan spelen, een resource-intensieve game als Call of Duty 4 op die 7 tot 8 inch scherm. Andere lichtgewicht omleidingen zijn in een totaal haalbare optie. Als je hebt een HP 2133 Mini-met zijn ruim 120 gb harde schijf–je hebt meer dan genoeg geheugen voor het installeren van Game Tik op de 5 GB video-speler. Deze web portal (gametap.com) bevat honderden video games, variërend van basis-Rpg ‘ s op de klassieke arcade-stijl games als Street Fighter II. U kunt spelen voor gratis of pay – $9.95 per maand (momenteel is er een deal die druppels de eerste maand omlaag naar $.99) voor premium games als Sonic the Hedgehog II of Tomb Raider: Anniversary.

We weten dat niet alle netbooks worden geleverd met een dergelijke ruime harde schijf of een mainstream OS, en voor degenen onder u die sprong op de Eee-wagon veeeel verder terug in de dagen van de Eee Pc 701, het goede team in Eeeuser.com voelde je pijn en geplaatst instructies over hoe te installeren emulators–een programma dat emuleert uw favoriete old school gaming systeem, de Sega Genesis of de Super Nintendo–op dat de Linux-toting Eee PC.

Gebruik uw Netbook een E-reader

De Kindle en de Sony E-Reader zijn grote machines voor mobiel lezen, maar wat als je wilt gaan surfen op het Web en boek ontwormen op hetzelfde apparaat. Als je hebt een Eee PC met Windows XP, dan draaien in een e-reader is niet moeilijk. Probeer het toevoegen van Adobe ‘s gratis software voor het lezen van Digitale Edities, die werkt met Pdf’ s en EPUB-bestanden naar de Eee PC, voor een nog duidelijker digitaal lezen.

Onze vrienden van JKOnTheRun zelfs een handig programma genaamd EeeRotate die gebruikers in staat stelt om te veranderen van de Eee PC ‘ s weergeven oriëntatie van landschap tot portret. Voor degenen die graag een goed boek op de gaan, dat vertaalt zich in minder tijd bladeren per pagina.

Maak Je Eigen Apple-Netbook

Dat Dell Inspiron Mini met het Linux OS niet al zijn gebarsten omhoog te worden? Moe van hacking Linux elke keer dat je iets wilt doen zo eenvoudig als het toevoegen van een pictogram? Goed, nog een Mini 9 eigenaar voelde het op dezelfde manier en besloot te hacken zijn Dell mini-notebook en installeren van Mac OS X. Verrassend de meest gecompliceerde deel van het proces was de vaststelling van de draadloze adapter en de audio-chipset. Zodra de patches zijn geïnstalleerd, de Mini 9 werkte als een Mac-liefhebber ‘ s droom: zelfs OS updates kunnen worden gedownload en geïnstalleerd zonder al te veel gedoe.

Het maken van een GPS-Ontvanger Uit van Het

Hoewel groter dan dashboard GPS-toestellen, een Eee PC of een Dell Inspiron Mini 9 zijn beide voldoende compact om praktische draagbare GPS-toestellen. Je zou niet willen dat de politie om je op te vangen met een laptop in je schoot terwijl het doen van 80 km per uur op de snelweg, maar als u wilt toegevoegd GPS-functionaliteit op uw notebook metgezel, hier zijn twee opties om je dromen waar te maken, een voor een Eee PC en een andere voor een Dell Inspiron Mini 9 (wees gewaarschuwd, de latere vereist dat je handmatig installeren van een GPS ontvanger in de Dell Mini 9 en kon een betreurenswaardige beslissing voor beginnende modders).

Het Ondeugende

Laten we eerlijk zijn, glanzende oppervlakken zijn niet voor iedereen. Al die vingerafdrukken, vereisen een constante polijsten en glossy deksels zijn zo vanille toch. Sommige machines moeten worden gekleed in iets meer sexy, zodat hun innerlijke stenig, dominant van aard kan schijnen. Hoe deze amateur lederen designer van Rusland uitgerekt en gelijmd leren over zijn Eee PC 901 we zullen het nooit weten, maar hij deed het, dus is er een manier voor u om te doen. Als u nodig hebt, met leer bedekte elektronica te stemmen op uw huid strakke leren broek, die omzoomd leer motorfiets vest en die zwepen u stash in de tas van uw laptop, deze is voor u.

Het Sensitve om Uw Touch

Dit is niet voor Doms, maar nog steeds nuttig. Wanneer u een slimme ingenieur gewijzigd zijn Aspire One vorige maand met een touch-beeldscherm. Het was een afzonderlijke prestatie, maar we zijn niet zeker of het tweaken was de moeite waard. Waarom? Want het lijkt op de gewijzigde Acer Aspire one verloren zijn toetsenbord in het proces!

Surfen op het Web? Niet zonder het invoeren van een webadres. Het schrijven van een e-mail? Vrij onmogelijk zijn zonder de mogelijkheid om te typen! Als de modder op maat van het systeem met een vleugje typepad, we in ieder geval wou dat hij kon bevestigen met foto ‘ s. Nog steeds, ondanks het feit dat je zou kunnen worden waardoor uw machine nutteloos, een kleine draagbare touchscreen nog steeds ziet er cool uit en maakt ons gewoon een smidge jaloers.

We weten niet of het dezelfde man, maar sommige ondernemende modder bracht deze touch-tweaking technologie om de massa ‘ s. Met de Acer Aspire One Easy & Fun Solderless Touch Screen Kit, beschikbaar op eBay, kun je zelf de coolste jongen op het blog, ook zonder een soldeerapparaat.

Dit is wat we kwamen met; wat doen die je wilt doen, of heb je dat al gedaan–om uw verouderde netbook?