Dell Inspiron Mini 12 Kommer: Elegant, men Treg

0
48

Av

Joanna Stern

|
November 6, 2008 01:46 pm

  • MER

Denne morgenen stork falt av en av de mest høyt etterlengtede netbooks av året. Alle ønsket å se og ta Inspiron Mini 12 fordi det er den første mini-pc med en 12-tommers skjerm. Hvor god var den som tastatur? Hvor sterkt var skjermen? Hvor fort gikk det oppstart?

Vi har spilt rundt med Mini 12 siden det kom, og har mye å si om den nye slim notebook. Vi vil legge ut vår full gjennomgang av systemet i den neste dag eller to, men å tidevannet deg over her er våre første tanker og første video hands-on.

Slank Design
Akkurat som vår første gang å se Mini 12 et par måneder siden, sort glanset netbook minner oss mer av en ultraportabel, som Voodoo Misunnelse eller Lenovo x300, enn en på 8,9 eller 10-tommers nettbrett. Mindre enn en tomme tykk, det er veldig slank og når den plasseres ved siden av en Toshiba R500 det var tynnere, men lenger. Som slimness lønner seg i vekt, på skalaen Mini 12 veide inn på mindre enn 3 kg med 3-cellers batteri (vi har også et 6-cellers batteri). De seks-cellers bringer Mini 12 til en enda 3 pounds. Ikke dårlig i det hele tatt.

Under lokket, Mini 12 ser på mye som sin yngre bror, Mini 9. Matt tastatur føler er den samme, og sølv blankt belegg dekker puten og håndleddsstøtten. På grunn av den utvidede skjermen eiendomsmegling, Dell pakker 91 prosent i full størrelse tastatur som er behagelig for touch typists og langt bedre enn layout på Mini-9. Det er en rekke med funksjonstaster og det er en nær full størrelse Shift-tasten er plassert der det hører hjemme: til venstre for opp-pilen. Likevel, vi ville ha lyst til å se Dell utvide oppsettet til kantene. Pekeplaten er også romslig, med en fin gritty føler, og det er dedikert til høyre og venstre klikk på musen knappene under.

Store, Blanke Skjermen
Slående er et klart skille mellom Dell MIni 12 og andre nett-pc-er på markedet er den 1280 x 800 oppløsning 12-tommers skjerm. Den brede skjermen gjør åpner for mer plass, og vi likte å være i stand til å plassere to nettleser vinduer side ved side. Mens den blanke skjermen er levende og farger på skrivebordet spratt, LCD-var litt svak, selv når cranked opp til full lysstyrke.

Svak Ytelse

Dell Mini 12 er også skiller seg fra andre netbooks av ikke pakking vanlig 1.6 GHz Intel Atom N270-prosessor. I stedet vår konfigurasjon har en 1,6 GHz Atom Z530 Silverthorne-klasse-prosessor. Prosessoren, sammen med 1 gb RAM (som ikke kan oppgraderes) makt Microsoft Windows Vista basic Mini 12. For lagring, det har en 1,8-tommers 60GB harddisk operere med en svak 4,200 rpm over en PATA-grensesnitt.

Vårt første inntrykk av netbook er at det er ikke så peppy som de fleste andre. For eksempel, det tok over 2 minutter på å få den Vista desktop og over 4 minutter før alle de forhåndsinstallerte programmer, inkludert Dell Dock, som er lagt. Vi tror det er trolig måter å redusere tiden ved å fjerne eller endre noen av programvare (ex: Mcafee og Google Desktop-applikasjoner og tilpasning noen Vista innstillinger, men til slutt, må du ha et virus shield og noen favoritt apps. Alle programmene som er forhåndsinstallert på systemet er nyttig; det er ingen crapware her.

Sjekk ut videoen under for å se det, starte for deg selv.

[flq:92a7f72219e84a6d83a8b5efd5be6423]

Vi er spent på å se om systemet starter raskere under Windows XP eller annet OS.

I tillegg Vista Basic OS kan henge mens du kjører et par programmer samtidig. Vi er ikke de første til å si at dette heller.

Med det sagt, vi liker at Dell har inkludert sine Apple-som Dell-Dokk på toppen av Vista for snarveier til dine favoritt-programmer. I tillegg, når vi var lagt nettleseren var det jevn seiling og sider som lastes inn raskt.

Vi skal tilbringe mer tid med Dell Mini 12 løpet av de neste dagene, og vil kjøre våre milepæler og batteri tester. Men vi skal være ærlige og si at vi er litt sviktet av sine resultater så langt. Vi elsker slimness og inkludering på en større skjerm på en netbook, men ikke hvis det koster ytelse poeng.