ASUS Eee PC S101 Vanskeligt, hvis Ikke Umuligt, at Opgradere

0
44

Ved

Joanna Stern

|
24 oktober, 2008 07:26 pm

  • MERE

Efter en gennemgang af ASUS Eee PC S101 vi forsøgte at tage et kig under sin hætte. Men kort efter at snuppe den skruetrækker, vi indså, at S101 ikke giver de samme muligheder som tidligere Eee Pc ‘ er.

Mens der er en lille låsen for at få den RAM, der er om alt, du kan få adgang til. Vi havde ingen problemer med at skrue låsen og udskiftning af standard 1 GB SODIMM med en 2 gb stick DDR2 RAM; i virkeligheden, der er den nemme del. Men når vi puttede i RAM Windows XP-operativsystem ikke genkende ekstra 1GB, viser stadig kun 0,99 GB. Er det muligt, at BIOS i sig selv vil ikke anerkende mere end 1 gb? Vi har ikke fået et officielt svar fra ASUS om dette, men det ser ud til, at det er tilfældet.

Ok, så vi vidste ikke rigtig tror Eee PC S101 behov for mere RAM-nogen måde. Men en ny SSD ville være temmelig sød, overvejer vi var ikke alle, der imponerede med den ene, der kom standard på systemet. Vi har en ny Eee PC SSD-upgrade-chip fra SuperTalent. Der er dog ingen nem måde at få adgang til SSD fra bagsiden af systemet. Selv efter at vi har trukket sig væk fra alle skruer vi kunne ikke komme til de interne dele. Vi antager, at du er nødt til at lirke tastaturet ud, og da ASUS lånte os en af sine første gennemgang enheder, mener vi ikke, det var hensigtsmæssigt at afvikle det.

Af kursus, vil det kun være et spørgsmål om tid, før nogle læser (eller JKK Mobile) tal ud af en måde til opgradering af ASUS Eee PC S101. Men hvis du er en af dem der bare ikke kan vente med at starte tweaking S101 eller i det mindste opgradere sin indre organer til at være så prangende som dens eksterne kabinet, kan du ønsker at tænke igen.