Apple Netbook? Nope! Men Vi Kan Drømme.

0
58

Av

K. T. Bradford

|
November 10, 2008 01:42 pm

  • MER

Hvis du elsker mini-pc og Apple-produkter, kan du sannsynligvis leste for ikke så lenge siden at Steve Jobs uttalte ganske klart at selskapet ikke ville være å bringe ut et mini-bærbar pc når som helst snart, fordi de ikke kunne finne ut hvordan å gjøre en $500 bærbar pc som ikke er “et stykke søppel” (kanskje du bør be Jerry Shen, Steve). Han gikk så videre til å si at “…en av våre deltakere i denne kategorien, hvis du vil, er iPhone,for du surfer på Internett, og gjør e-post, og alle andre ting som en mini-pc som lar deg gjøre.”

Hvis vi ser bort fra at Mr. Jobs har åpenbart liten anelse hva folk bruker deres nett-pc-er til, og at selv om det er en teknologisk marvel -, iPhone-skjermen er for liten for mye av disse tingene, det er noen håper at Apple vil komme inn på netbooks. Bare når de er god og klar.

I mellomtiden, driftige moddere er ute etter å dra nytte av forbrukernes ønske om et slikt dyr. Gizmodo har bilder av en MacBook Nano, merket Falske Falske Falske, Men Kult. Ja, som om summerer det opp. Falske Epler er ganske små ting–modded MSI Vind (som tilsynelatende kjører OSX helt fint) med Apple-logoen, omprofilering, og epler malt over Vinduet tastene.

Gizmodo har funnet bilder på Flickr fra en bruker som stammer fra Taiwan. Mange av beskrivelsene er på Kinesisk, antar jeg, så jeg kan ikke lese hvis det er noe informasjon om hvor jeg kan kjøpe en. Ikke som jeg ville, men det er allerede en bruker spørre etter den.

Jeg er ikke en Apple-jente, men jeg må innrømme liker utseendet på disse. Det ville også være morsomt å vise ett av rundt byen, bare for å gi Mac-brukere hjerte-angrep og garner noen misunnelige blikk. Men, jeg er ganske sikker på at jeg kan ikke ta det Genius Bar hvis det bryter. Darn.