Visa Oss Din CES Tchotchkes (aka Swag) och Vi kommer att Visa Dig Vår

0
30

Av

Avram Piltch, VÄRDESKÅP Online redaktionschef

|
Januari 12, 2010 06:58 am

  • MER

samsung-keychain Ge oss era trötta, era fattiga, era kurade massor av tech journalister längtan att äntligen ha lunch. Sedan vänd dem upp och ner, skaka ur sina fickor, och vi ska ge dig ett berg av pennor, USB-nycklar, kassar, och andra gratis konferens tchotchkes.

Varje år på CES, samlar vi in massor av freebies, från det praktiska till det coolt att den rent ut sagt värdelösa. Men det förtjänar att redovisas och sparas för eftervärlden. Om du deltog på CES 2010, snälla gå med oss genom att bidra med bilder och korta bildtexter för din favorit eller inte-så-favorit CES tchotchkes, genom att bidra till CES 2010 Tchotchkes Flickr-grupp.

Om vi får en verkligt antal foton i gruppen, vi ska göra en “best-of” inlägg på ett par dagar.

Vänligen bidra. Låt inte din tchotchkes försvinna in i en låda i onödan!

LiteOn Happy Man Cell Phone Charm? Kangaroo Pouch For Flash Drives CES Chotsky: Powermat Energy Drink Storage Visions SD Card Holder

Författare Bio

Avram Piltch

Avram Piltch, VÄRDESKÅP Online redaktionschef
Den officiella Nördar Geek, som hans krönika varje vecka är titeln, Avram Piltch har guidade redaktionella och produktion av Laptopmag.com sedan 2007. Med sin tekniska kunskap och passion för att testa, Avram programmerad flera av LAPTOP ‘ s real-world riktmärken, inklusive BÄRBARA dator Batteri Test. Han har en magisterexamen i engelska från NYU.
Avram Piltch, VÄRDESKÅP Online redaktionschef