Topp 10 Notebooks of CES 2010

0
27

Av

K. T. Bradford

|
Januar 14, 2010 05:59 pm

 • MER

Vi måtte velge kun få for vår Best of CES awards, men det var flere bærbare og netbooks som fikk våre redaktører spent på årets Consumer Electronic Show. Vi vil ha muligheten til å gå gjennom alle disse i de kommende månedene. Her er en oversikt over hva vi er spente på, og hvorfor:

 1. Acers Aspire One 532h: Acer ‘ s nyeste nettbrett er ikke bare imponerende for sin stil, men for sin pris: $299. For at forbrukerne får Intels nyeste generasjon Atom N450-prosessor, en stor touchpad, og opp til 8 timers batteritid. [Les Mer]
 2. Alienware m11x: Omtalt som verdens minste gaming rig, dette 11,6-tommers bærbare pakker mye kult maskinvare i en ultraportabel-formfaktor. De ULV-prosessor og switchable graphics kombinert med karakteristisk awesome design gjør dette til en sikle-verdig maskinen. [Les Mer]
 3. ASUS NX90J: EN kombinasjon av kraft, innovasjon og høy design, NX90J er ikke en bærbar pc. Det er et kunstverk. Designet av Bang og Olufsen, 18.4-tommers desktop erstatning har en slående utførelse i anodisert aluminium, super high-end høyttalere, og futuristiske multitouch-kontroller i form av dobbel touchpads. [Les Mer]

 4. HP TouchSmart tm2: Dette slankere, kjøligere oppdatering til HPS tx2z tablet skinner både estetisk og ytelse-messig. Ikke bare gjør det skilte HPS nyeste TouchSmart programvare (komplett med Twitter, Hulu og Netflix-appene), men også BumpTop 3D-touch-aktiverte skrivebordet og Corel Paint Det Berører for fingerpaint demon inni deg. [Les Mer]
 5. Lenovo IdeaPad U1 Hybrid: ideen om en tablet med tastatur-dock er ikke noe nytt, men Lenovo gjør at den føles fresh med sin IdeaPad U1. Ikke bare maskinvaren gjøre dobbelt plikt som en notatblokk og en blå-grå, den har både Intel-og ARM-prosessor. Ønsker du å få det beste av begge verdener? Den U1 kan være det.
 6. Lenovo ThinkPad X100E: ikke kall det en netbook. Tenk på X100e mer som en mini-ThinkPad med god kraft til en rimelig pris. Tross alt, dette 11,6-tommers-systemet har en AMD Neo-prosessoren, en relativt stor 320 GB harddisk, og en top-of-the-line tastatur, pluss en touchpad og trackpoint for $449. [Les Mer]
 7. MSI X350: De nyeste 13-tommers-modellen i MSI er svelte X-Slim line imponert oss med mer robust spesifikasjoner (endelig en dual-core-ULV-prosessor) og bedre design. Vi er spesielt glad for å se bedre viskelærtastatur og gummierte se på den mønstrede dekk.
 8. Samsung NB30: Du ta din netbook overalt, så hvorfor ikke få en som kan stå opp til noen misbruker? Samsungs nye NB30 tilbyr god beskyttelse sammen med Intels Atom N450 CPU. Den er bygget for å tåle fall fra 30 inches og har et vannavstøtende tastaturet. Definitivt sjekke ut videoen. [Les Mer]
 9. Toshiba Satellite E205: Selv om denne slanke, elektrisk blå Best Buy lite har mye å gå for det, både inni (Core i5 CPU) og ut (en futuristisk design), skiller den ut for en grunn. Takket være Intels nye Wireless Display-teknologi, brukere kan stråle hva de ser på deres store skjermen med et trykk på en knapp. [Les Mer]
 10. Viliv S10 Blad: Denne tynne konvertible netbook er den naturlige utviklingen av Viliv er mindre mobile internett-enheter. Det ligger en 10-tommers multi-touch-skjerm med touch-vennlig BRUKERGRENSESNITT og en god størrelse tastatur. Plus, det løfter opp til 10 timer batteritid. Vi kan ikke vente til å gjennomgå det.

Hvilke av disse bærbare og netbooks er du mest spent på? Fortell oss i kommentarfeltet.