Kan netTALK Drepe den Mektige magicJack?

0
22

Av

Jeffrey L. Wilson

|
Januar 19, 2010 07:49 am

  • MER

nettalk Kunne dette uskyldige enheten være den magicJack killer? netTALK er ute etter å muskelen i på Dan Borislow territorium med TK6000, sin egen lave kostnader telefoni-enheter som kobles til den bærbare datamaskinen via USB.

Som den magicJack, $99 enheten gir brukere muligheten til å ringe og motta gratis samtaler til hvor som helst i USA eller Canada, men en-ups sin rival ved å tillate kundene å chatte den opp uten en datamaskin. Hvordan fungerer dette mirakel skje? Du bare koble din high-speed tilkobling kabel, den medfølgende strømadapteren, og din eksisterende fasttelefon (kablet eller trådløs) i TK6000. Når det er gjort, telefonen skal ringe, signaliserer at oppsettet er fullført. Groovy. Du får også den vanlige funksjonene du forventer fra en telefon-tjeneste, for eksempel anrops-ID, samtale venter, katalogen hjelp, og mer.

Enda bedre, det er ingen månedlige avgifter, så hvis du er ute etter å kutte dramatisk telefonregningen, netTALK kan gjøre for et spennende alternativ til tradisjonell fasttelefon. Vi venter spent på å sette dette bugger gjennom sine skritt, men inntil da en meningsmåling: tror du netTALK kan velte magicJack?