Kan de netTALK Doden de Machtige magicJack?

0
29

Door

Jeffrey L. Wilson

|
19 januari 2010 07:49 am

  • MEER

nettalk Zou dit onschuldige apparaat worden de magicJack killer? netTALK is op zoek naar spier in, Dan Borislow op het grondgebied van de TK6000, zijn eigen low-cost telefonie-apparaat dat u aansluit op uw notebook via USB.

Als de magicJack, de $99 apparaat stelt gebruikers in en ontvang gratis bellen overal in de verenigde staten of Canada, maar een-ups zijn rivaal, doordat klanten om te chatten het zonder een computer. Hoe werkt dit wonder gebeuren? U sluit uw high-speed kabel, de meegeleverde AC-adapter, en uw bestaande telefoon (draad of draadloos) in de TK6000. Zodra dat is gedaan, de telefoon moet bellen, je weet dat dat de set-up is voltooid. Groovy. Je krijgt ook de gebruikelijke functies die u zou verwachten van een telefonie, zoals nummerweergave, wisselgesprek, directory assistance, en meer.

Nog beter, er zijn geen maandelijkse kosten, dus als u op zoek bent naar een dramatisch slash uw telefoonrekening, de netTALK kan zorgen voor een aantrekkelijk alternatief voor uw traditionele vaste lijn. We reikhalzend uit naar het aanbrengen van deze bugger door middel van haar schreden, maar tot dan een poll: denk je dat de netTALK kan omvallen van de magicJack?