Heb de Nieuwe MacBook Air? Download Deze Update Nu

0
21

Door

Henry T. Casey

|
November 8, 2018 09:41 am

  • MEER

Een dag na de 2018 MacBook Air kwam Apple met een patch update specifiek voor die nieuwe laptop. Beschikbaar voor download nu de patch is bedoeld om de prestaties te verbeteren, de stabiliteit en de betrouwbaarheid. Apple Rolls Out 2018 MacBook Air Stability Update

Wel de macOS Mojave 10.14.1 Aanvullende Update voor de MacBook Air (2018) deze patch moet niet verward worden met de recent uitgebrachte 10.14.1 update. In de release notes voor de update, een verklaring beweert de patch zal “het verbeteren van de stabiliteit en betrouwbaarheid van de MacBook Air (2018) computers, en wordt aanbevolen voor alle gebruikers.”

We begonnen met het installatie proces op de 2018 MacBook die we getest hebben voor onze diepgaande review, en we hebben nog een tip voor wie op zoek is om het te installeren: het duurt enige tijd. Met name onze eenheid duurde iets meer dan 10 minuten te installeren, dus niet voor het uitvoeren van de update verwachten naar de finish in enkele ogenblikken.

MEER: Apple MacBook Air (2018) – Volledige Review

Ook is de update is maar liefst 1.46 GB in grootte, dus het kan enige tijd duren om te downloaden.

Hier is hoe te installeren macOS Mojave 10.14.1 Aanvullende Update voor de MacBook Air (2018):

1. Klik op het Apple-logo in de linkerbovenhoek.

2. Selecteer Systeemvoorkeuren. screen shot 2018 11 08 at 8.59.45 am

3. Selecteer Software-Update. screen shot 2018 11 08 at 9.00.05 am

4. Klik Op Nu Bijwerken. screen shot 2018 11 08 at 9.00.27 am

5. Klik op Opnieuw opstarten of de Update Nu wanneer het downloaden is voltooid en u bent klaar om te updaten. screen shot 2018 11 08 at 9.04.57 am

  • Oppervlakte Laptop vs MacBook Air: Waarom Microsoft Beats Apple Big-Time
  • Die MacBook Moet Je Kopen? MacBook vs. Lucht vs. Pro
  • Apple MacBook Air vs. Dell XPS 13: Welke Moet Je Kopen?

Auteur Bio

Henry T. Casey

Henry T. Casey,
Henry is senior writer bij Laptop Mag, m.b.t. de veiligheid, Apple en besturingssystemen. Voorafgaand aan de toetreding tot de Laptop Mag — waar hij de zelf-beschreven Zeldzame Oreo Expert — hij heeft van software en hardware voor TechRadar Pro, en kunstenaars geïnterviewd voor Patek Philippe International Magazine. Je kunt hem vinden bij uw plaatselijke pro wrestling evenementen, en zich afvragen waarom Apple besloten om de sloot de MagSafe-adapters.
Henry T. Casey,
op