Fujitsu Annoncerer 8 LifeBooks, der Spænder fra 5,6 til 18,4 Tommer

0
30

Ved

Dana Wollman

|
Januar 7, 2010 06:00

  • MERE

LifeBook S760 Fujitsu ‘ s nyeste LifeBook notebooks, meddelte i dag, er intet, hvis ikke eklektisk: de køre farveskala fra en 5.6-tommer håndholdte til en 18,4 tommer desktop udskiftning. Og, selvfølgelig, det ville ikke være en 2010-CES produkt lancering med mindst én tablet, Fujitsu leverer der, også. Uden yderligere ståhej, her er hvad Fujitsu annonceret:

Business-Notesbøger

Den LifeBook UH900 er en 5.6-tommer enhed med en multi-touch skærm, en GPS-modtager, og integreret Garmin Mobile GPS navigation. Fordi skærmen er så lille, kan du bruge to fingre på en gang, i modsætning til at fire. Andre specs omfatter en fire-celle batteri, Wi-Fi og Bluetooth.

Den LifeBook T900 er, at multi-touch tablet, hvis displayet foranstaltninger, 13.3 tommer. I tillæg til en valgfri dual digitizer (for pen og touch-input), det er en modulær bay, hvor brugerne kan indsætte et batteri, harddisk, eller det optiske drev. Funktioner, såsom et chipkort slot og Intels vPro-teknologi gør det det-venligt.

Den LifeBook S760 og S710 er tynd-og-lys (13.3 og 14 tommer). Den S760 (billedet), der tilbydes med valgfri Nvidia-grafik med 512 MB video hukommelse. Som T900 tablet, der begge går efter business crowd (eller IT-chefer, snarere) med Smart Card-slots, modulære bugter, replicator havne, og fingerprint læsere. Hvis du vil have noget lidt mindre, LifeBook P770 er en 12,1-tommers ultraportable, der vejer 3,1 kg.

Endelig, den største af denne sæson ‘ s business notebooks, LifeBook E780, har en 15,6-tommer skærm, modulære bay, Intels vPro-teknologi, så du nemt remote management, og er valgfri Nvidia grafikkort med 1 gb hukommelse.

Forbrugeren Notebooks

Bevæger sig op i størrelsen spektrum, 15.6″ LifeBook AH550 er unikke i forhold til resten af disse, så langt, at det er tilgængeligt for forbrugerne, takket være funktioner som HDMI ud. Med valgfri diskret grafik og den nyeste Intel-processorer, det har strøm nok til alle, selv om, og har potentiale til at være en lille virksomhed maskine, for, vi forestiller os.

18,4 tommer LifeBook NH570, i mellemtiden, er uden tvivl en forbruger maskine, med sin diskrete Nvidia-grafik og fuld gigabyte video hukommelse, HDMI-udgang, en 500GB-hrad kørsel, og en high-speed eSATA-port.